LawBreakers - raklapnyi gameplay érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 22.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta lehet jelentkezni Cliff Bleszinski legújabb játékának, a LawBreakersnek az alfatesztjére. Néhány szerencsés viszont már most kipróbálhatta a játékot, így rengeteg gameplay videót tudunk mutatni belőle.

Tegnap jelentettük, hogy megnyílt a lehetőség, hogy jelentkezzetek a LawBreakers alfatesztjére. A külföldi magazinok képviselői viszont már most futhattak egy kört ezzel a verzióval, így nem csak írásos élménybeszámolók, de rengeteg gameplay videó is elárasztotta a világhálót. Ebből gyűjtöttünk össze most egy csokorravalót.

Cliff Bleszinski és a frissen alapított Boss Key Productions online lövöldéje a látottak alapján az elmúlt évek meghatározó címei mellett erősen épít az Unreal Tournament gyökereire. A játék még nem rendelkezik megjelenési dátummal, ellenben azt már tudjuk, hogy PC-re fog megjelenni, és nem lesz free-to-play.

2.
2.
kastorhun
#1: Számból vetted ki a szót.
1.
1.
dzsiádzsó
Nem szeretem ezt a műfajt, meg amúgy is életembe most láttam először mozgásban és a videó nem tudott lekötni 5 percnél tovább, míg a Shadow Warriort döbbentem néztem végig, szóval annyira nem nagy szám, de majd kiderül mennyi közönséget fog magának vele CliffB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...