Soha nem látott Tomb Raider-film került elő

A Crystal Dynamics a PAX East apropóján megosztott egy olyan élőszereplős promóciós videót, amit még a Tomb Raider III-hoz készítettek. A felvétel eddig egy fiók mélyén hevert, de most mindenki megnézheti.

A The Trilogy néven futó kisfilmet vélhetőleg még nem láttad, mivel csak egyetlen egyszer vetítették le 1998-ban a Tomb Raider III launch partyján, a londoni Natural History Museumban. Az eredeti szalag azóta a fiók mélyén lapult, ám a játék producere, Janey de Nordwall nemrégiben rábukkant és átadta a Crystal Dynamics srácainak.

Egyébként a filmről süt a kilencvenes évek hangulata, kicsit buta, de azért szerethető. A gyártásért a Silver Films felelt, és mindenféle B-kategóriás színész szerepel benne. A történetben két nyomozó kihallgat egy játékost, aki elmagyarázza, miért olyan fontos neki Lara Croft.

A PAX Easten a fejlesztők bejelentették, hogy kiadnak egy albumot az első három Tomb Raider zenéinek új változataival, és jön a 20 Years of Tomb Raider könyv is, soha nem látott képekkel és interjúkkal a Core Design fejlesztőivel.

0 komment - szólj hozzá!