Jön az új Five Nights at Freddy's-játék

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 25.
  • Teaser
Link másolása
Nem teljesen értjük Scott Cawthont, aki megígérte, hogy a Five Nights at Freddy's 4 lesz az utolsó horrorjátéka, aztán előállt egy online mellékággal. Most a fejlesztő honlapjára felkerült egy újabb árulkodó teaser kép.

Vélhetőleg a Five Nights at Freddy's 4 volt az utolsó iteráció a horrorsorozatban, aztán jött a spin-off, ami már egy hibás és bugyuta online szerepjátékként vonult köztudatba és gyorsan el is felejtettük.

Nos, a sorozat alkotója, Scott Cawthon úgy gondolta, van még potenciál a frencsájzban, legalábbis a hivatalos honlap tanúsága szerint hamarosan egy Sister Location alcímű fejezetet kapunk. Vagy valami hasonlót, aminek köze lehet rémálmaink színhelyéhez, a Freddy Fazbear’s Pizza étteremhez. A teaser szerint "nem csak egyetlen" ilyen gonosz hely volt - kíváncsiak lettünk, a Steam fórumán már meg is indultak a rajongói spekulációk.

Nagy eséllyel ismét egy spin-offról van szó, reméljük, hamarosan még több infóval tisztel meg minket Scott.

7.
7.
dante92
#5: A Slender én szerintem jó játék, és igen, ha úgy nèzzük meg lehet ijedni tőle, de nem annyira, mint ahogy azt rengeteg videóban teszik.

#2: tény, de ha pl én is csinálnék videót, ahogyan ÉN játszok, akkor jönne a fika:
1. Lejárt lemez, még mindig rzzel játszol?
2. Szar vagy, mert nem visítasz, mint egy szűz kurva.
Ugyan ez igaz a zenére. Ha mondjuk megyek a buszon és halgatom a Gangnam Style-t (ez egy példa!), akkor mindenki furcsán nézne, hogy ez az idióta ezt hallgatja, mikor ők már unják. Lehet, hogy más szana szíjjel hallgatták, de én nem, mert mondjuk nekem bejön és nem hallgatom napi szinten 100x. Ez az egyik legnagyobb baj az internettel.
6.
6.
kastorhun
#4: Ebből vannak egyáltalán klónok?
5.
5.
Ooorky
#1: Van aki megijedt a Slender-től?
Mármint tényleg, nem a műmegijedős twitcher-ezés.
4.
4.
GAMEROD
Már unalmas, ennyi rész bőven elég volt belőle, a klónokról nem is beszélve amik néha jobbak voltak.
3.
3.
markoci555
Nem vágom az összes plüssöt, de ez nem a leghíresebb, a maci (vagy kutya? most gondolok bele először :D ) hanem valami kifestett, a szempilla alapján.
2.
2.
Stranger
#1: Attól még a játék ugyan olyan marad
1.
1.
dante92
Én szeretem ezeket, csak kár, hogy az internet (ahogy a Slendert és a Minecraftot is) kinyírta. Mindenki videót csinált róla, hogy "jajj de kurvára megijedek" és a nézőknek ez a megjátszott félelem tetszett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...