Kézzelfogható közelségben a Driveclub VR

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 26.
  • Hír
Link másolása
Tavaly október után ismét felbukkant a Driveclub VR-szemüveges verziója. Ezúttal viszont az amerikai korosztály-besorolásért felelős szervezet, az ESRB honlapján, ami azt is előrevetíti, hogy a PlayStation VR-ral együtt jöhet a játék.

Az elmúlt hetek leginkább attól voltak hangosak, hogy a Sony váratlanul bezárta a Driveclubot is jegyző Evolution Studiost, és bár továbbra is támogatja a játékot a kiadó, a stúdió alkalmazottai kénytelen voltak új munkahelyet keresni. A mentőövet végül a Codemasters dobta be.

A történtek ellenére viszont tényleg komolyan gondolja a Sony, hogy nem hanyagolja el a Driveclubot, a legfrissebb hírek szerint ugyanis a játék tavaly októberben megerősített VR-verziója felbukkant az amerikai korosztály-besorolásért felelős szervezet, az ESRB honlapján. Az adatlapról semmi érdemi információra nem derül fény, így nagy valószínűség szerint az idei E3-on mutatkozik be a játék, amit egyébként az idei GDC-n már ki is lehetett próbálni.

2.
2.
Sedrick
Várjuk szeretettel,ez biztos nem lesz olyan összetákolt gagyiság mint az eddigi Oculus Rift-es nem hivatalos nevetséges próbálkozások :)
1.
1.
Csak nehogy rosszul suljon el a masodik megjelenes is :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...