Frissítve: Ez lesz az új CoD címe?

Egy kiszivárgott fotó szerint a bolthálózatok már most megkapták azokat az anyagokat, amelyekkel majd az új Call of Dutyt lehet népszerűsíteni. A dokumentum szerint a nagy bejelentésre jövő héten kedden kerül sor.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#33
Remélem, hogy ebben is lesz specialista rendszer, az nagyon sokat dobott a BO3 hangulatán, és így legalább van is mit csinálni benne a folyamatos fejlődés és prestige-elés mellett. Napi szinten nyomom és imádom!
#32
#5: És kit izgat, játsszál csak azzal a szarral...
#31
Szerintem a maga stílusában a BO3 nem egy rossz játék,csak kár h nem szeretem ezt az ugrabugrát.
A.W. egy kalap sz@r volt,de legalább volt benne classic playlist.
A ghost az ronda volt és gyenge,de a search & rescue modot imádtam.
Kiváncsi vagyok ez mit tartogat nekünk.
#30
Törölt felhasználó
Update: elvileg a Legacy Edition mellé csomagolják a Modern Warfare Remastered-et is :)
#29
#28: Azért is várom a Battalion 1944-et egy új játék , kezdő stúdió talán odarakják magukat és végre lesz egy jó killstreaktől és fejlődéstől mentes játék.
#28
Törölt felhasználó
#27: Egyetértek, bár a többség majd meghal a szintekért / fegyverskinekért. Amikor pl. SW: BF hír alatt olvastam (pont az oldalon), hogy majd milyen jó lesz ha még több szintet beleraknak. :D Ma az ilyenekért játszik a többség, sajnos. Ez a franchise szerintem már nem fog javulni, új csapatoknak kéne átvennie a helyüket. Csak sajnos egy új címnél is max. az első 1-2 rész érne valamit, utána meg bedarálja őket a pénz, pénz, pénz. Mint a CoD-nál.
#27
De jó volna már a régi stílus, nincsenek helyetted lövő cuccok, airstreak, sentry , bombázás, beépített wh, szóval killstreak. Még ha fejlődés se lenne az sem zavarna, adjanak 10-12 fegyver aztán mindenki oldja meg. Sokkal izgalmasabb volt. Ja meg a másik hogy a TDM-re állítatnám be hogy a legkevesebb pontot adja a játékosoknak, azt amiben nagyobb taktikázásról szól, CTF, HQ, SD, DOM-bár ezt még azért nyomják elég sokan, ezek adják magasan a legtöbb pontot(xpt), mert ahonnan indult a cod az sd-ből az hal ki legelőbb általában az új játékokból. Régen mindenki SD-zet most mindenki a szar TDM-t nyomja aminek nem sok értelme van, csak mégis csapatba vagy de mindenki saját magával törődik és nem a csapattal . Régen mennyit CB-ztünk még a cod4 idejében SD volt minden cb meccsünk. Most meg a BO3-ban is beígérték a pálya és modszerkesztőt aztán nincs semmi azóta sem róla. Aztán 60% játszik tdm-el, 30% körül domination, 1-3% meg SD, többi nem igen szoktam megnézni.
#26
Addig amíg nincs riválisuk, akik elhappolnák a vásárlók egy részét tőlük, addig nem erőltetik magukat, jól hoz a konyhára ez a szemét, ennyi elég nekik.
Majd ha egy kiadó előrukkolna egy COD4 szintű fps-el, amitől visszhangos lenne az összes gémer oldal, akkor elgondolkoznának hogy kár volt szopatni a vásárlókat évről évre .
#25
Ha így halad a sorozat lassan újra feltalálják a Quake arénát mert már szinte ott tart ez a futurisztikus ugra bugra.
Nálam mindig is a realisztikusságba hajló lassabb játekmenetet preferáló shooterek jöttek be ezért is vagyok Bf párti bár néha jó lenne egy kis pörgős Cod szerű játék is de Pc-n esélytelen a sok cheater miatt....na meg ezeket az ugra bugra levegőből ölök 3-at játékstílust én már nem tudom megtanulni és nem is akarom.
#23
Törölt felhasználó
#22: Csak most tűnt fel? Évek óta ez megy.
#22
#21: Én meg azon csodálkozok hogy nem unjátok. Nyílván annyira szutyok és szar a Call of Duty hogy ránézni is bűn de mostantól minden egyes CoD cikknél lesz 50 komment :D amiből 51 rinyálás lesz, hogy milyen szar a Call of Duty. Az ilyen viselkedésre te mit mondanál mint laikus?
#21
Tudom, hogy baromi sznob kijelentésnek hangzik, de őszintén csak pislogok, ámulok es bámulok minden évben a CoD népszerűségén. Főleg arra tekintettel, hogy én a CoD 4 óta nem élveztem a széria egyik tagját sem. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a gagyimami fájlhalmazt, amit AAA-játéknak bátorkodik hívni a kiadó, ennyien imádják még ma is. "Infinite Warfare"... Már arra sem veszik a fáradtságot, hogy ne egy ilyen vérszegény nevet adjanak az új résznek? Hát jó... :D ők tudják
#20
Törölt felhasználó
#19: Meg talán pont az Mw3-ba kerültek be közösség által készített modok is. Jó kis játék volt az, nagy kedvencem.
#19
#16: A Modern warfare 4 óta 10-15 féle játékmód van. Persze ezek javarészt egymás variációi de mindig volt egy rakás játékmód és map. Ha valamit a multit azt nem sajnálták telepakolni tartalommal.
#18
mindig annak orulok h a haverok kozul vki megveszi a codokar es kolcsonkerem h aztan kijatszam a sztorijat kb 8 ora alatt vmelyik masnapos hetvegi napon. 0forintos jatekok ezek mar
#17
Évek óta mindegyiknél azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, aztán kiadják a következőt. Engem a legjobban az zavar, hogy nincs egyetlen olyan játékmód sem, ahol esetleg nem lehetne bármilyen robbanófejes rakétát, meg olyan dolgokat használni, amivel 50km-re az ellen mellé lőve is megöli azt. Utoljára ezt a COD 5, S&D-ben oldották meg, teljesen más volt az egész hangulata egy egy körnek, és azóta sincs olyan...
#16
Törölt felhasználó
#15: Az mw3-ban szerintem 10 fölött van.
#15
#13: Most ne röhögj de haveromnál kipróbáltam a MW3-mat és volt 4 játékmód benne.
Free for All,TDM,SD,és Kill confirm.
Addig a BO2 van alapból 8 játékmód és 4 party game, hardcore,
#14
Remélem visszatér a sorozat a 2. vagy a 4. rész akciódússágára mert nagyon ellaposodott a single :(