Games with Gold - ezek jönnek májusban

Major Nelson blogján hivatalosan is bemutatkoztak a Games with Gold májusi játékai. A lista ezúttal nem lett olyan erős, mint az áprilisi, de így is egész jó címeket kapnak a Gold-előfizetők.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#9: Igen
#9
Grid 1 jobb lett volna vagy a Grid autosport.
Xbox one-ról is letudom tölteni a 360-as játékot ami goldba van?
most vettem először éves előfizetést.
köszi a segítséget előre is.
#8
DefenseGrid2:-)Remelem most végre ki tudom szedni a multiplayer acsit!:-)
#7
#3: Sunset overdrive,Hand of fate,TR definitive edition,Thief (na jó ez gagyi volt) stb mellett egy ilyen hónap belefér :)
#6
#4: Telorol is siman fel tudsz menni es hozza tudod adni a jatekot a konyvtaradhoz. En gorogorszagban voltam es onnan aktivaltam a Goldos jatekot telorol. Menj fel az MS oldalara, jelentkezz be es mintha megvenned nyomj ra a purchase-re es ha van ervenyes goldod akkor ingyen megkapod. Vasarolni ugyanigy.
#5
#4: One storeban van egy külön szekció március óta, onnan ugyan úgy lehet megvenni a játékokat, mint akármelyik one-os címet.
#4
Volt egyszer egy hír, hogy 360-s játékokat, amik kompatibilisek a one-nal, azokat lelehet rölteni a one store-ról a one-ra. Erről tudni valamit?? Mert van egy csomó játék, amit jó lenne tolni. Mondjuk a Gears of War 2-3. De nem találok sehol újat. Használt meg nem kell. 360-t ezért nem veszek, hogy letudjam tölteni one-ra. Pc-m nincs. Z3 mobilról, meg nem tudom megvenni a hivatalos xbox store-n a 360-s játékokat.
Előlre is köszöntem a válaszokat.
#3
Mindig nem lehet karacsony, gyerekek! :D
#2
Nem rossz, a Grid 2-nek örülök, és a CQ2 meg a DG2 sem rossz.
#1
Lightos, de a múlt havi után egy szavunk nem lehet.