Hivatalos: 2017 márciusában jön a Nintendo NX

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo megerősítette, hogy az NX kódnéven futó új konzolja 2017 márciusában landol a boltokban. Az információ a kiotói cég legújabb pénzügyi jelentéséből derült ki, de a masinát nem láthatjuk az E3-on.

Szűk egy év múlva érkezik a kiotói vállalat legújabb konzolja, a Nintendo NX - tudtuk meg a cég legfrissebb üzleti jelentéséből, de már a Nintendo amerikai részlege is megerősítette a dátumot a Twitteren.

Az NX kódnéven futó masina világszerte 2017 márciusában érkezik a boltokba, sajnos további részletekkel nem szolgált a gyártó.

A bejelentés dacára már az is biztos, hogy a Nintendo NX-et nem mutatják be a júniusi E3-on, helyette gőzerővel a legújabb The Legend of Zeldát fogják promózni. A cég emellett azt is elárulta, hogy a várva-várt szerepjáték megjelenése 2017-re csúszik (nem véletlenül) mind Wii U-n, mind NX-en. Egyre valószínűbb, hogy a japánok alaposan rágyúrnak az NX játékkínálatára.

A vezérigazgató, Takashi Mochizuk a Twitteren nyugtatta meg a rajongókat: a Nintendo NX nem váltja le Wii U-t és a 3DS-t, magyarán továbbra is érkeznek hozzájuk új tartalmak. Legalábbis egyelőre.

8.
8.
Seggeszkexkluzív
Az E3on sem mutatják be a konzolt és 2017re megjelenik? Talán nem akarják hogy a konkurencia lenyúlja az új ötletüket, mint régen (kinect-move) vagy nincs mit mutatni?
Mint amikor a wii U bemutató volt, a kontrollert mutatták a gépet nem.
5.
5.
Norbiii
Nagyon kíváncsi leszek! A Wii U-t reklámozhatták volna jobban is, remélem az NX-nél úgymond kőkemény kampányt folytatnak majd, hogy minél több ember halljon róla, ezért sem értem, hogy az E3-on miért nem mutatják be, de ők tudják..!

A Wii U-t még támogassák, ez jó dolog. Szívből drukkolok a Nintendonak, várom az NX-et! .)
4.
4.
Kivancsian varom, erdekelne egy uj Nintendo a PS4 melle, Neot nem fogok venni bekap6jak!
3.
3.
aordog
Fantasztikus. És a PS4 Neo-ról nem tesztek fel hírt? Tegnap már az IGN-en olvasható volt..ami lehet az idén kijön!
1.
1.
PS4jacksony
Remélem egy sikeres konzol lesz drukkolok nekik !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...