Tovább szivárog az új Call of Duty

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
A tegnapi szivárgás után újabb részletek láttak napvilágot a pletykák szerint Infinite Warfare címen futó Call of Dutyról. A játék ezúttal is novemberben jön és tartalmazni fogja a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változatát is.

Tegnap jelentettük, hogy jövő héten kedden mutatkozhat be a Call of Duty-széria következő állomása, ami a szóbeszédek szerint Infinite Warfare alcímen fog futni. Ma újabb részletek láttak napvilágot az Infinity Ward fejlesztésében készülő új részről, a játék előrendelői kártyáról készült fotója ugyanis két fontos újdonságot is elárul.

Egyrészt azt, hogy a sorozat új felvonása tartja magát a megszokott novemberi megjelenéshez, vagyis a távoli jövőben játszódó Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én debütál. A Legacy Edition pedig tartalmazni fog egy meglepetést is, a csomagban ugyanis helyet kap a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ami minden bizonnyal a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata lesz.

8.
8.
Mufika
Felújított cod4?Arra ott van az összes többi cod.
7.
7.
Beniciodeltoro
Egy felgyógyított cod4-be beruháznék, de ugribugri xarcsillámra nem igen.
6.
6.
Codehook1337
Ha nem valtoztatnak semmit a cod4 en csak szebb lesz de minden ugyanaz en megveszem barmennyi is legye sot egy gepet is es ujra mehet a cb :'Ddd (ja hogy mar nincs cb) viccet felreteve legyen modolhato es ne hostosok legyenek a szerverek legyen pam vagy promod legalabb a pub nem izgat nagyon :D
5.
5.
RangerFox
ghosts 2-nek jobban örültem volna, a sztorija érdekelne. De ezt is várom szeretettel
4.
4.
MikelGun82
Egy fos mellé egy Cod 4 remastered, aminek az alapját már a legtöbben egyszer kifizettek... A jó kurva anyjukat! Ekkora lehúzást a világon nem mertek még piacra dobni!
2.
2.
Neo1989
Hát a Ghost nem volt nagy szám. Úgy tűnik volt eszük és kukázták a 2. részt.
Remélem ez csak jobb lesz.
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Szép meg jó de az a remastered járhatna az alap kiadáshoz is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...