Továbbra sem talál magára a Nintendo

Nagy szüksége lesz a kiotói vállalatnak a márciusban érkező NX konzol sikerére, mert bár az üzemi nyeresége nőtt, a legutóbbi üzleti évben is csökkent a cég forgalma. Egyedül az Amiibókat viszik, mint a cukrot.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#8: A cégnek sem meg a játékosoknak sem, mert így hamar a virtualboy sorsára jut.
#8
#4: De pont ez a jó benne nem? Akinek nem úgy sem veszi meg...
#7
#6: ja de, de hinni akartam! :)
#6
#5: Teljes egészében kötekedés elismerem, de nem tudom nem megkérdezni, h "nem selytetted"?! =D
#5
en kizarolag a zombiu miatt akartam venni wii u-t, mikor megjelent a gep, hala istennek nem vettem, akkor meg nem selytettem hogy ennyire nem lesz jatek ra (marmint multiplatform, battlefield, mirror's edge, mittudomen, ami engem is erdekel), ugyanis a nintendo sajat jatekait nem veszi be a gyomrom. na hat jo, nem en vagyok a celkozonseg. de hogy sem a sony, sem az ms nem tud egy streetview progit csinaltatni a sajat konzoljukra az erthetettlen, pedig nagyon irigylem ezt a wii u-tol, jo lehet a nagy tv elott virtualisan jarkalni, nezelodni amerre a google jart... :(
#4
#3: Nemis mondom hogy legyen vége, de összesen 3-4 nagyobb cím viszi 1 konzolt Mario-Zelda-Pokemon-Donkey Kong viszi a konzolt ez hosszú távon nem tesz jót egyik konzolnak sem, vagy ezek mellé kéne még sok más címet behozni vagy ezeket kéne más platformra is kiadni
#3
NorbiiiModerátor
#2: Remélem sosem, én többek közt ezekért a Mario játékokért vagyok Nintendos, de világszerte több millióan szeretik ezeket a játékokat! NX-re is sok Mario és társai játék kell, és ehhez természetesen társulhat más is, ezt nem vitatom..Meglátjuk.
#2
#1: Egyszer csak kipukkad az a lufi. Bár a mario maker jó ötlet volt a multi hiányzott belőle a splatton viszont télleg kellemes meglepetés volt.
#1
Azért vicces hogy a Wii U csak Mariónak köszönhette az így is elért sikereket.