Ingyenes próbaverziót kap a Star Wars: Battlefront

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
De csak PC-n, és ott is csak május 4-én, a hivatalos Star Wars-napon. Az ünnep apropóján négy órán keresztül lehet majd próbálgatni a játékot, amely egyéb bónuszokkal is várja a rajongókat.

Újabb próbaverzióval rukkol elő az Electronic Arts, igaz, a Star Wars: Battlefront ingyenes kiadása csak egyetlen napig marad velünk - legalábbis egyelőre. Május 4-én, azaz a hivatalos Star Wars-napon bárki letöltheti majd a játékot, hogy aztán négy órán keresztül korlátlanul bohóckodjon vele. (A DLC-k tartalma sajnos kimarad az ingyenes változatból.)

Az EA más meglepetésekkel is készül a jövő hétre. A Battlefront ingyen kreditekkel és egy új Hutt Contracttal várja a játékosait, míg a Star Wars: The Old Republic játékosai egy asztrodroidot kapnak ajándékba, ha május 4-ig bejelentkeznek a játékba, és az XP-t is két kézzel szórják majd a fejlesztők, május 10-ig kétszer annyi tapasztalati pont jár, mint általában. Az MMO is kap ingyenesen próbálgatható tartalmat, ez esetben a Knights of the Fallen Empire nyúzható majd szabadon, méghozzá május 30-ig.

A Star Wars: Galaxy of Heroesban május 4-én akciósak a kristályok, és május 5-ig itt is megduplázzák a jutalmak mennyiségét.

Mi a helyzet a rajongói Battlefronttal?

Szépen haladnak a Galaxy in Turmoil munkálatai is. A rajongói projektről, a nemhivatalos Star Wars: Battlefront III-ról még márciusban írtunk nektek, a minap pedig tartottak egy streamet a fejlesztők, amiben mutattak néhány képet a játékról, és némi plusz infót is elárultak róla. Az első videóra május 4-én számíthatunk.

A munkálatok mögött álló Frontwire Studios a bejelentés óta valódi céggé vált, és újra leszögezte, hogy a Galaxy in Turmoil ingyenes játék lesz, egyrészt azért, mert a rajongók megérdemlik, másrészt azért, mert így a Disney talán elnézőbb lesz velük.

Habár a játékot nulláról építik fel az Unreal Engine 4-gyel, támadási felület lehet, hogy John Williams zenéjét szeretnék majd használni. Az mindenesetre tervben van, hogy maguk keresik meg a Disneyt, hogy ne érhesse őket meglepetés, ha pedig a vállalat arra kérné őket, hogy állítsák le a fejlesztést, azonnal megtennék.

A fejlesztők szerint a játékban az összes klasszikus játékmód helyet kap, de új játékfajtát is szeretnének. Legfeljebb 64-en játszhatunk majd együtt, a kieső játékosokat az AI fogja pótolni. Pályák tekintetében szintén vegyes lesz a felhozatal, az új térképek mellett olyanok is várhatóak, amik ténylegesen is szerepeltek volna a Battlefront III-ban.

A támogatás a megjelenés után sem áll majd le, és modokat is gyárthatunk, így például az is lehetséges, hogy a létező összes Star Wars-korszakot lefedjék majd a Galaxy in Turmoil csatái. A játékmenet bizonyos tekintetben old-school lesz, például HP-csomagokat kapunk majd, és nem regenerálódó életerőt.

5.
5.
ollie92
Szerintem ez a battlefront nem ad hosszútávú élményt a multiban, ahogy a division se. Ezek csak fellendülések, de pár hónap után kihalnak a szerverek. Ilyen ez a battlefront is. Szvsz csakis a Battlefield 3 & 4 képes hónapokon át a csatamezőre hívni, nap, mint nap.
4.
4.
zozo76hun
Nalam pl eleg volt a beta. Sokat segitett a dontesben -hogy ne vegyem meg-. :)
De a Division-nal mar nem jartam ilyen jol. Ott is volt beta, nem estem hanyatt tole, aztan csak megvettem a haver unszolasara, de mar a kampany missziokat is ruhheltem benne. Kar volt beleolnom a penz! :(
3.
3.
mestermagyar
#2: aztán 1-2 hónappal később*
2.
2.
mestermagyar
#1: Élvezet nézni ahogy ezek a játékok a sok elbizakodott vásárló miatt megjelenéskor játékosszámban mindig szervereket rengetnek meg aztán még a legeldugottabb Early Access játék it jobban játszott.
1.
1.
Bezzeg az ilyeneket rögtön megszüntetik...
Az EA-s pedig nem csoda, hogy PC-n kap kipróbálható verziót, kb. annyian játszanak vele mint egy-egy új CoD résszel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...