Call of Duty 4 - nem kap külön kiadást a Remastered

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 3.
  • Hír
Link másolása
Az Activision megerősítette, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare mellé pakolt Call of Duty: Modern Warfare Remastered nem lesz külön megvásárolható. A Call of Duty 4 felújított változatát csakis a gyűjtői kiadások valamelyikével kapjuk meg.

Tegnap hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty-sorozat legújabb epizódja, az Infinite Warfare. A játék háromféle gyűjtői kiadást is kap, és mint kiderült, nem véletlenül. Az Activision ugyanis a hivatalos GYIK-be elrejtve erősítette meg, hogy a játék mellé ígért Call of Duty: Modern Warfare Remastered csak ezekkel a kiadásokkal együtt lesz beszerezhető, vagyis külön nem. Ez azt jelenti, hogy ha szeretnénk játszani a Call of Duty 4 újrahangolt változatával, akkor meg kell vennünk a Legacy, Legacy Pro vagy a Digital Deluxe változatok valamelyikét. Az első 79,99, a második 99,99, a harmadik pedig 119,99 dollárba kerül.

A korábban megerősített tíz multiplayer térképből a Crash, a Backlot és a Crossfire helye már biztos a játékban, emellett a kampányt is újrajátszhatjuk majd.

25.
25.
Beniciodeltoro
#22: A legolcsóbb verza is 80 dodó, az átszámítva 21 rugó.
8 rugót adnék a COD4 remasterért, de az ugribugrisért egy petákot sem.
24.
24.
kopic
#22: 10 ft-ert ? Ennel tobbet mar nem adnék érte.
23.
23.
#20: A játékmenet szerintem sokat változott, ezért van sok ember akinek inkább az MW kéne. Abban még nem volt ugrálgatás, falonmászás, a pályáknak volt értelmük, valódi fegyverekkel kellett lőni, nem jövőbeli fosokkal, ezenkívül az még nem volt repülőgép meg drónszimulátor mint a későbbi részek. Alapból persze, ölni kell, meg pontokat védeni, ilyen téren valóban ugyanaz, de rengeteget változott a kárára az egész.
22.
22.
Seggeszkexkluzív
#21: Jó lesz az 8-10ért is, azért ne túlozunk.
21.
21.
Beniciodeltoro
#20: Vedd meg 20-ért, úgy hogy a multi "olyan amilyen".....de a single is olyan amilyen, csak neked ez a bejövős.
Hát egészségedre.

Én a Rockstar helyében rámennék az FPS-re is, többet kihoznának mint ezek a nyomorékok a cod-al.
20.
20.
Seggeszkexkluzív
#19: Mivel 2 évig készül 1 rész, ne várjon az ember csodát. Vagy új motort licenszelnek (megtehetnék van rá pénz) vagy a régit foltozzák. Mondjuk nem ettől lesz jobb rosszabb a játék. A cod játékmenete meg igazából nem sokat változott 2008 óta, csak látta mi kell a közönségnek és mindig annyit adott hozzá vagy vett el belőle, amennyi szükséges volt. A cod Kampány része mai napig nagy jól teljesít nincs is hozzá hasonló, igaz elég rövid de legalább szórakoztató. A multi meg, hát, olyan amilyen.
19.
19.
Beniciodeltoro
#18: Hiszti ?
Minden évben egyre ótvarabb játékot dobnak ki Call of Duty frencsájz alatt.
Legyen Cumimakik lövöldéje frencsájz, és a COD vonalat vigyék onnan amitől még neve volt a COD-nak.
Évekről beszélünk, nem havonta jelenik meg játék, vársz egy évet és mindig a fost dobják ki, 2016-ban nem tudnak kidobni egy ütős FPS-t bmeg ? VICC !
Nincs benne munka, a motor a régi, ugrálás az van, űrben röpködés az van, CSEMPE AZ VAN ( aki érti, érti) de a f*szomat már, adjanak ki egy scifist, meg egy VH-st, de tegyék oda magukat, és majd a vevő választ.
18.
18.
reddevil1015
Mit tudtok már hisztizni? Ha kell megveszed ha nem meg nem. Úgyse játszol vele akkor minek sírsz minden codos cikknél? Menjél húzzál a 98as wowos karaktereden még1 szintet.
17.
17.
anarchoid
a 12-15 eves reteg ugyis megveszi ezt a szart (is)
16.
16.
Seggeszkexkluzív
Hagyjuk már, 2 nap múlva már jön a hír hogy külön lemezes kiadást kap a remastered+előrendelői dlcvel.
15.
15.
Beniciodeltoro
#12: Ez az undorító Kotickban, cseppet sem lojális, már úgy megszedte magát ezzel a foshcunami COD-al hogy Bill Gates előre köszön.
Itt látszik hogy csak a lóvé tarhálása a lényeg, akik kifizetik azt lexarják magasról.

Remélem igazad lesz és később kiadják a cod4-et külön is, mert erre a scifi vonalra nem vagyok kíváncsi, rohadtul nem.
14.
14.
Mi szükség van az újrakiadásra? Az MW még mindig nagyon pörög.
13.
13.
McDuff
#12: a szöveget is látom magam előtt: "rajongói nyomás hatására mégis csak kiadjuk a Remastered kiadást külön is """nyomott""" áron Xbox One-ra és PS4-re. PC-re nem mert ott nagy a warez és amúgy is már szét van moddolva az eredeti."
12.
12.
McDuff
ugyan már emberek,nyugi,ki fogják adni külön is,ez az MS féle taktikaÍ! fogynia kell ennek az új fos résznek is és vmivel el kell adni.majd pont az Activision nem akar még keresni rajta? amikor szépen lecsengett az új rész,meglesznek belőle a milliók, szépen kiadják külön is, hogy még abból is legyen pár millió...én így csinálnám és biztos vagyok benne hogy ők is így fogják.
11.
11.
Gykrizsi
#10: De nem adok 20k-t valamiért pluszba, amit legszívesebben be sem kapcsolnék, csak azért, hogy játszak azzal, amit már lassan ingyen is kiadhatnánk (persze ez csak vicc, azt actvision az anyát is eladná 20 Ft-ért).
10.
10.
Angelwing
Szerintem novemberig 6-7 hónap alatt játszva össze lehet rakni 24 ezer forintot akit érdekel a remastered! Én még nem írom le,kiváncsi vagyok a multis részre milyen lesz.
9.
9.
Codehook1337
Kivancsi vagyok igy mennyi ido utan nem fogja tolni senki multiba :D
8.
8.
ollie92
7.
7.
kopic
Bobby Kotick for president !
Nem hiaba a vilag legfergebb, zsidrak cege a Fostivision. Robbantanam fel az egesz csurhet a g*cibe.
6.
6.
ollie92
Na elmehet az egész Activision a ..... meleg Kanári-szigetekre.
Végre elkezdtem örülni egy CoD-nak, hosszú, nagyon hosszú idő után.
Erre így elbaszni valamit. Nem is tudom mit mondjak, szememben végképp leírták magukat evvel a CoD fossal és, hogy análisan, szárazon vazelinnel erőszakolják meg a régi kedvenc "frencsájzomat"... a végére egy könnyes szemű Cpt. Price :

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2012/10/Captain_price.jpg
5.
5.
respectpele10
Mondjuk erre számítani lehetett.
4.
4.
Raam989
Rohadt, suttyo, bunko, paraszt g.ci kiado az activision. Ezt vegervenyesen bebizonyitotta magarol... Pfejj, csak azert sem veszem meg az urcsatas szarjukat...
2.
2.
Beniciodeltoro
Paráztak, hogy jobban fogyna a cod4 :)
Az újért nem mertek elkérni 20 rugót, mert ők is tudják hogy a buzulás az űrben nagyon nem izgatja fel a kedves vásárlókat.
1.
1.
Gykrizsi
Ebből is látszik, mekkora szar lett, az embereket nem is érdekli, csak a remastered.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...