Új játékon dolgozik az Evolve fejlesztője

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 5.
  • Pletyka
Link másolása
Vadonatúj játékon dolgozik a Left 4 Dead és az Evolve játékokat is fejlesztő Turtle Rock Studios. A csapat honlapján meghirdetett új pozíció legalábbis arra enged következtetni, hogy valami új dolgon szorgoskodnak a srácok.

A Left 4 Deaddel köztudatba robbanó Turtle Rock Studios nem tudta megcsinálni azt a bravúrt, hogy legutóbbi játékával, az Evolve-val is valami maradandót alkosson. A multiplayerre kihegyezett, új megközelítésű játék ugyanis nem igazán tudta megvetni a lábát.

A stúdió viszont a sebei nyalogatása helyett inkább valami újba kezdett. A honlapjukon megjelent álláshirdetés szerint animációs programozót keresnek, egy teljesen új, eddig be nem mutatott játékhoz. Ez azt is előrevetít, hogy nem az Evolve kap folytatást. A pozíció leírása szerint "következő generációs" hardverekre készül a játék, ami jó eséllyel a PC, PS4, Xbox One hármast jelenti. Az ismeretlen cím valószínűleg egy harcra kihegyezett, lövöldözős alkotás lesz.

Május 18-án tartja a Take-Two a szokásos negyedéves beszámolóját, ahol akár hivatalosan is lehullhat a lepel a játékról.

5.
5.
TheBate
Nagyon szerettem volna szeretni az Evolve-ot, szvsz rendkívül ütős game designja volt. Mindig szomi leszek, ha szóba kerül :(
4.
4.
PrimYaz00
3.
3.
mestermagyar
#2: Egy hajszállal közelebb állt volna a left 4 dead 2-höz. Szerintem meg amúgy az nagy dolog lett volna.
2.
2.
RangerFox
#1: Nem mintha az segített volna az evolve-on ha lehetett volna modolni...
1.
1.
mestermagyar
A világ minden pesszimizmusával várom. Ha valaki egyszer benne van a kisajtolós biznicben az abban is marad. Persze most valszeg megoldják majd hogy a közönség ezt ne vegye annyira észre. Fejlesztik a befektetett munka/kapott játékidő arányát.

Egy biztos, és az az hogy mapet készíteni, modot gyártani nem lehet majd hozzá. Garantálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...