Már készül a következő Saints Row?

A Saints Row-epizódokért felelős Volition és a THQ-tól a kiadói teendőket átvevő Koch Media nemrég bejegyeztette az Agents of Mayhem védjegyet, ami a legfrissebb információk szerint az új Saints Rowot takarja.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
SR-ben nagyon tetszik a terület hóditás, területeket loptunk a konkurenciától, azok néha megtoroltak / vissza támadtak. Ilyeneket látnék még szívesen későbbi részekben.

A különböző menedékek testre szabása is jó pofa volt.

A 2, 3. rész volt szerintem a játék csúcspontja, onnantól csak lefele ívelt a színvonal. Bár bizonyos területeken már a 3 is visszalépés volt a 2-höz képest..
#11
#10: Az első rész csak egy felejthető GTA klón. Épp az által lett egyénisége a sorozatnak, hogy "elvetemült". Ha ez az irány nem tetszik, még mindig ott a Mafia, GTA vagy a Watch Dogs.
#10
Szerintem meg az első rész volt a legjobb. Ott még nem volt annyira elvetemült az egész.
Az összes többit is szeretem, de nekem az első a favorit.
#9
Nekem tetszett a 2., 3., de az abszolút favorit a 4.
Gat out of Hell-nél sajnos csak az előrendelés leadása után vettem észre, hogy nem a Volition készítette... Látszott is rajta.
#8
A 3. Rész nagyon jó volt, a negyedik kicsit unalmas. Valami nagy újdonságra lenne szükség.
#7
Biztos jó game, de nekem nincs annyi idôm, hogy minden jó játékkal játszak.
Ezèrt inkább csak a kiváló játékokra koncentrálok, hiszen ott is vannak nekem lemaradások.
Ebben a stílusban meg a GTA5, ami hasonló, de az ütt is, mint az utszéli lányok vèdelmezô security osztaga!
#6
A 3 rész képes volt valami újat egyediséget vinni volt a sorozatba Ahogy a Just Casuse tette, Egyszerűen szórakoztató vele játszani és coop módot is támogat, A 4 jó lett volna de ahol hozzáadott ott elis vett.( A járművek teljesen lényegtelenek voltak.) A Gat out of hell egyértelmű mélypontja a sorozatnak.
#5
#2: +1. Imádom a 3. részt, a 4.-et is nagyon vártam, de hatalmas csalódás lett. Egy GOD MODE DLC lett, semmi több. :-/ A poklos rész már végig se vittem.
#4
NorbiiiModerátor
Én csak a harmadikkal játszottam. Hallottam, olvastam róla, hogy milyen jó, megvettem, de nekem nem nagyon jött be, nem vittem végig, nem játszom vele...:(
#2
Ha így van, remélem végre megerőltetik magukat. A 3. rész óta csak a bőröket nyúzzák a sorozatról. Jó lenne végre egy, ami fel is ér egy számozott folytatással.
#1
"The player is an agent of mayhem" - Ebből és a levédett címből én egy multiplayer orientált alkotásra gondolnék....