Idén sem maradunk Madden NFL nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Menetrendszerűen mutatkoznak be az EA Sports legújabb sportjátékai, az NHL 17 után a minap a Madden NFL 17-ről is lehullt a lepel. Sok részletre persze még nem derült fény, de hamarosan okosabbak leszünk.

Az EA Sports bejelentette, hogy augusztus 23-án kerül boltokba a Madden NFL 17 - a játék a PS4 és az Xbox One mellett PS3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teszi majd.

Az első részletekre és látnivalókra csütörtök éjfélkor számíthatunk, akkor debütál ugyanis a cím bemutatkozó gameplay trailere, és akkor leplezik le a játék borítóképét is. Érdekesség, hogy 2009 óta először fordul elő, hogy a kiadó nem a rajongókkal szavaztatja meg a dobozon feszítő játékost. (Bezzeg az NHL-nél!)

Ahogy a többi EA-játékkal, úgy a Madden NFL 17-tel is az EA Access-előfizetők játszhatnak majd először.

2.
2.
Jó lenne ha ők csinálnák inkább, mert az EA-féle random labdaelejtéseket és a folyamatosan ismétlődő challenge-eket az első 2 percben rohadtul unom már...20 meccsből 20x a meccs elején CHALLENGE milyen meglepő, vajon megvolt a 10 yard? neem? de igeeen! jeee mehet tovább, fasz kivan az EA-vel :D
1.
1.
x360player
A videókat elnézve már az előző fizikája is kalap szar volt.A legjobb az lenne,ha a 2K valahogy megszerezné a jogokat,mert az eddigi legjobb focis játékot ők csinálták(NFL 2K5): First Person mode,Crib stb.,mekkora király dolgok voltak ezek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...