Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#10: Ez így van. Szerintem minimum 5 év mire megjelenik.
#10
Az a helyzet, hogy mire az kész lesz, már mindenki a ps5-t üti majd :)
#9
#8: Sosem tudjuk meg, hogy mi történt ott, de elviekben BŐVEN elégnek kellett volna lennie annyi pénznek és időnek, amit kapott, megkötése se volt igazán. Bízom benne én is, hogy minőségben, főleg sztoriban, olyan lesz, amilyen az mgs5 akart lenni!
#8
Ami a leglényegebb mondat a cíkben az a "a Sony pedig teljesen szabad kezet adott nekik" . Reméljük ennél a játéknál megtudja tenni azt amit a mgs lezáró részében nem tudott.
#7
Reméljük valami jó gamet csinál
#5
#4: Gondolom az üzletben nincs harag..Bárki megtette volna.
#4
Éerdekes, kojima a metal gear 4nél "szidta" is a Sony-t hogy elzárták tűlük a ps3 erőforrásait. Most meg újra lepacsizik velük?
#3
felegyiModerátor
#2: UC széria is exkluzív, jelenjen meg PC-re kívánom... viszont az új stúdió pénzügyileg nem bánja ha támogatják, nos a SONY megkeni őket rendesen hogy még egy címmel közelebb hozza a PS győzelmét a konzolwarban... ha így tesz PC-re sajnos nulla az esély a megjelenésre.
#2
PS4 KONZOLexkluzív lesz.
Ez azt jelenti, hogy PS4+PC
De ez már sokszor el lett mondva kedves cikkíró...
#1
"A Kojima Productions azonnal partnerségre lépett a Sonyval, így a csapat első fejlesztése PlayStation 4-exkluzív cím lesz."

...