Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#9: Nyilván nem játszanak vele, mert majd hülyék lesznek kiadni $120-at egyetlen játékért. A Battlefieldek sem érik azt a pénzt, nemhogy a Battlefield Light SW Edition. És ez szól a Doom-ot megvásárlóknak is. Igaz, az "csak" $100. Bethesda is jó úton halad afelé, hogy csatlakozzon ötödik tagnak az EA, Activision, Ubisoft, Sega kvartetthez, akiknek nem vagyok hajlandó egy petákot sem fizetni, legfeljebb amikor a teljes pakkot adják maximum $10-ért. Jó, EA-val egyszer kivételt tettem, a Dead Space 2-nél, mert azt hittem kezdenek jó útra térni... Háááát, nem.
#18
#17: Jó lenne, ha úgy lenne, én nagyon azt vártam. Sajna Battlefieldnél jóval egyszerűbb játék lett. Szép, sw hangulatú, de egyszerűen nem tudja úgy lekötni az embert, mint egy bf :( A legjobban eltalált része a base command...

Korábbi hozzászólóhoz: DLC politikával nincs semmi baj, ha jól csinálják, Bf4-ben pl. alapjátékban is van elég pálya, játékmód. Battlefront ehhez képest négy bolygó??? És azon is kicsi pályák.

A 11 éves battlefront 2-höz képest visszalépés, a bf4-hez képest is. Pedig tényleg elég lett volna ráhúzni bf4 motorjára, azt ami már megvolt battlefront 1-2-ben, és istenkirály játék lenne. Sajnos sw-t mindenkinek el akarják adni (ezért egyszerűsíteni kellett), míg bfek esetében egy szűkebb kör a célközönség (így ott maradhat az összetettség).
#17
Nem játszottam ezzel az újjal,de a videók alapján gyönyörű játéknak tűnt,de szerintem ez nem igazi Battlefront,inkább csak egy Battlefield,amire ráhúztak egy Star Wars köntös.Az előző Star Wars Battlefront pont azért volt érdekes és változatos,mert benne voltak a klón háborúk és rengeteg pálya volt benne és rengeteg hős.Sokan fikázzák a az előzmény trilógiát,de ha azt nézzük egy játékhoz gazdagabb alapot kínál,mint a régi trilógia.
#16
#15: Én most nemrég szereztem be (kb. egy hónapja) 12 ezer Ft-ért, megvettem hozzá az Outer Rimet, és így tényleg meglehetősen változatos. Mi lesz ha még a Bespint is kiadják. ;)
#15
Nekem meg van Battlefront.Nem rossz játék.
Én az EA helyébe nem 2 részt csinálnék hanem egy kiegészítő lemezt.A SW 7 és 8 tartalmával.
A legnagyobb baja a Battlefrontnak a kevés pálya és kevés hős.
A legnagyobb baj a DLC politikával van.Ha már megjelenéskor ennyi tartalom lett volna mint ami most van senkinek egy szava nem lehetett volna.
#14
Nem a stílussal és grafikával volt a problémám, amiért még mindig nem vettem meg. Szokjanak már rá, hogy rendes és hosszú egyjátékos módot is aláraknak a játékaiknak és ne DLC-vel, hanem megjelenésre.
#13
Törölt felhasználó
10 rugóért vesztegetik PS4-re de már minek vegyem meg, mindjárt jön a második rész...
#12
#7: Közben kiderült, hogy Rogue One és ez EP 8 alapján készül a BF 2.
#11
#2: A Battlefronttal nem játszottam, de elmondom mi az ami engem megfogott az Overwatchban. Az egész játék alapvetően csapatközpontú. Nem a killekre hanem az objektívák hatékony teljesítésére megy rá. 21 teljesen egyedi hőst tartalmaz, mely mind sajátos játékmódot nyújt, amit még maga a csapat összeállítása is befolyásol, amiből ha kiszámolod több mint 85 millió van. Szerintem az, hogy nincs benne valódi player progress kifejezetten előny, sose értettem ezt a marhaságot kompetitív játékokban, hogy egy játékos csak azért jobb cuccokat kap mert n órával többet játszott mint a másik... Ez csak a balance-t rontja el. Valamint szerintem azt is érdemes megemlíteni, hogy nemcsak season pass-t nem kell az Overwatch-hoz venni, de míg a Battlefront teljesárú 60 eurós játékként jelent meg, addig az Overwatch csak 40 eurót kóstál, ha nem kellenek az Origins Edition skinjei.
#10
Nem rossz játék, csak mint mondták előttem tartalom kell bele. És a fizetős dlc nem az. De mindenesetre ha az EA ezt belátja, még jó kis játék lehet belőle.

#2 Az overwatchhoz azért nincs szezonbérlet, mert ingyen jön hozzá a további content.

#4 Én kimondottan örülnék neki. Mint film, nem vagyok oda értük, de a klónok és droidok, azzal a rengeteg játművel igazán potenciális alany lenne a játéknak. Nézd meg a sorozatot, ahol megy a csata, azokat a részeket imádtam, vagy a republic commandot, a klónok nagyon pöpecek. A 7. meg eddig egy rész, nem egy trilógia, nincs elég jármű, egység, hogy ráhúzzanak egy frakciót, és az ellenállás is kevesek még.
#9
#5: Olvastam, ezért írtam szidás helyett alacsonyítást. Egyébként nem konkrétan neki írtam, egyet is értek vele részben, jó ha az ember látja a "közhate"-től a játék pozitívumait is. Amit írtam az elkövetkező 20-30 kommentelőnek szólt akik többsége sose játszott vele.
#8
Battlefront... tényleg a legjobb szó rá, hogy család-barát játék, mert komolyan nem vehető.
#7
#4: Nem értem miért kellene ennyire ragaszkodni a régi trilógiához. Már kezd unalmas lenni.
#6
Szerintem ezt a csaladbarat swbf-et nem adjak el megegyszer...
#5
#2: Szerintem nem szidta a BF-et, mondott 2 pozitívumot és 2 negatívumot.
#4
Én inkább attól félek, hogy kilépnek a 4-5-6. részből és jön jar-jar meg a droid sereg. Vagy ami még rosszabb a 7-részre alapoznának.
#3
Törölt felhasználó
Rendesen kezdem unni ezeket a címeket / cikkeket. Ráadásul még évekig jönni fognak ezek a szarok és mindenki úgy veszi, mintha ingyen lenne :D Kíváncsi vagyok, hova lehet még letaszítani a SW címet is. Tömeggyártás mindenhol <3
#2
#1: És már jönnek is a Battlefrontot alacsonyító kommentek...
Az egyetlen gond a játekkal hogy a season passt nem tartalmazza az alapjátékért kiadott pénzünk. Játszott valaki az Overwatchal? Az mennyiben több a játék tartalmát tekintve? Ja hogy ott mégcsak progress sincs (a levelinged ne tekintsük annak, 1 szint = 1 láda). Az egyetlen ok amiért egy szavunk nem lehet hogy az élvezetes (csak úgy mint a bf) de nincs szezonbérlet hozzá .
( ezt a következtetést a bétából vontam le, tudom hogy tehetnek bele még bele tartalmat, ez majd kiderül... Amennyiben tévedek, Bocsánat!)
#1
Remélem lesz idejük fejleszteni és nem nyomják ki már 2017 végén !
Foglalkozzanak csak a BF1-el. Battlefront II-t pedig már jó lenne igényesebben összerakni, hogy az emberek ne csak a grafika miatt emlegessék. Nagyon király az atmoszféra, de maga a játék egy üres csőshooter. Kell bele a plusz tartalom, űrcsaták, stb...