Itt az Assassin’s Creed-film előzetese

Először láthatjuk mozgásban a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassin’s Creed-mozifilmet, és a látottak alapján bízhatunk abban, hogy a készítők nem szúrják el az adaptációt. Ha rajongó vagy, ez tetszeni fog.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#36
#10: Pont le is szarom mi van a kommentek között :)
#35
#26: Lehet,hogy sokat változott az évek alatt,de nem feltétlenül a jó irányba.Én szerettem a sorozatot.A brotherhood volt szerintem a csúcsa a szériának minden tekintetben.A revelations-t sajnos eléggé elszúrták a tower defense-es minijátékokkal,de a történet akkor is kárpótolta az embert,viszont a 3. rész szerintem annyira gagyi lett az 5 perces küldetésekkel és a semmilyen főszereplőjével,hogy legfeljebb a hajózás volt,ami értékelhető volt benne.A black flag pedig tovább folytatta 3. rész legrosszabb vonásával,hogy egy még jelentéktelenebb karaktert kapott legújabb főszereplőnek a széria.
A jelen generációs részekkel nem játszottam,csak az előző generációsakkal,de azokról ez a véleményem.Az 1. és 2. rész még mindig a kedvencem a brotherhood-al együttvéve,de amik azok után érkeztek azokon sajnos eléggé érződött a rókabőr szag és az egész sorozatból sikerült egy olyan futószalag gyártmányt csinálni,mint a Call of Duty-ból.
#34
Lehet végre látok egy olyan adaptációt ami tényleg jó.
#33
#32: Jó, azért nem kell így általánosítani és nekem esni. Én még most kezdek bele majd a III. részbe, és eddig nekem a fejlődés megfelelt. Lehet, hogy igazad van és elnéző vagyok, de nem is csak AC-val játszom, így az (unalmas) jelzőt nem is tudom rá mondani. Ha AC-zni van kedvem, végigviszek belőle egy részt. Ha unalmasnak tartom (volt rá precedens) akkor játszottam mással. És amikor megint kedvem volt...
Nem mindenki annyira szemellenzős, mint amennyire hiszik. Magamra is értettem a van választék bőven magyarázatot.
#31
#30: Azt hiszem, van bőven választék azoknak is, akiknek így nem jó ;)
#29
#27: Egy szóval nem mondanám, hogy nincs hibája az AC-nak. Nekem az első rész után a második olyan volt, mintha valami pókember játékkal játszanék. Viszont ezt a platformerszídós részét akkor sem értem.
Ez nem egy Prince Of Persia ahol 2m2-es kiszögelések vannak és tudsz ugrálni, meg leesni. Értem, hogy mi a gondja sok embernek, de nem tudom hogy képzelik megvalósítani.
Azon kívül, hogy az ugrás (miért is lenne élethűbb, ha végigfutsz a városon és 170x ütöd le a spacet) is le van könnyítve, szerintem megölné a sorozatot, ha folyamatosan leesnél mindenhonnan. Az irányt megadod az Assassinodnak de a helyzetváltozását a gépre bízod. Magyarázhatnánk úgy is, hogy ez az ösztöneiben van.
Nem is tudom, azt hiszem az UT 2004-ben fedeztem fel, hogy a shift(gugolás) nyomva tartása közben, a párkány széle egy láthatatlan falat képez így nem tudsz leesni. Azon felül, hogy nem volt bajom az ötlettel, kifejezetten tetszett is, hogy nem a centizésre kellett figyelnem.
Mondom.... tisztában vagyok a hibáival, de szerintem nem olyan rossz a helyzet, mint amennyire fel van fújva. És ezt bizonyítják az eladások is. Amit, ha normálisan átgondolunk, nem igen lehet a "hülyék megveszikre" és a "gyerekek játszanak vele-re" magyarázatokra fogni. :)
#28
Ki játsza az assassin lányt?
Fassbender-től rossz filmet nemigazán láttam még, úgyhogy bizakodom.
Meg az Assassin's Creed-eket is szerettem kb a Black Flag-ig bezárólag, ebből fakadóan ha jó lesz a film ha nem,én akkor is örülök hogy mozivászonra kerül a sorozat.
#26
#25: Én erre megint csak a bőség zavarát tudom mondani. Akiket látok "vergődni" az AC hírek alatt, azok igazándiból szerintem sosem szerették a sorozatot. (Tisztelet a kivételnek, mert senkit nem akarok megbántani sem és az Unity megjelenése tényleg botrányosra sikeredett) de...
Amellett, hogy nem szeretném védeni a sorozatot, olyan hsz-ek, hogy "én kihagynám a jelenkort a játékból" a falra mászatnak. A negatív kritika nagyon nagy többsége, olyan érvekkel jön, amit sok helyen lehet olvasni. És amikről részben kiderül, hogy vagy nem valós, vagy nem akkora amekkora port kavartak körülötte.
Szerintem sok játékban elég a helyszínt és a történetet megváltoztatni a folytatáshoz. Az AC ezzel ellentétben még sok egyéb apró, továbbfejlesztett funkcióval bővült az évek során.
Na meg ez az "egy gombot ha nyomsz, akkor is végig tudod játszani".... rizsa.
Szépen, megfontoltan, úgy hogy a teljes szinkronizáció meglegyen, azért elég sokszor izzasztó.
Persze értem én, hogy nem mindenkinek tetszik a sorozat. El is fogadom. De ne pont ezek az emberek akarják eldönteni, hogy legyen e, vagy milyen legyen. Szerintem ;)
#24
Hoppá, hoppá.
Mondjuk, alapból elment mellettem az AC FIKA, így kimaradtam ebből a divatból és szeretem a sorozatot, de most már a filmben is látok fantáziát. A végén meg az a "hit"ugrás ;)
#23
#19: azon túl, hogy minősíthetetlen, igénytelen, és a legteljesebb jóindulattal is a "zaj" címet tudom ráaggatni, a legfőbb baj az, hogy még csak véletlenül sem illik a filmhez. Az alap még szódával el is menne, csak nyilván a "művész úrral" valaki elfejtette közölni, hogy nem a gettó 2.0 videoklipet fogatják.
#22
SLi
#1: tankcsapdát kellett volna alárakni, az a zene, meg az ossian még esetleg
#21
#8: Ez csak a trailer :D

De melyik volt az az ökör, aki kiválasztotta hozzá ezt a zenét?
#20
otthon egyszernézős,könnyen felejthető,tipikus játékból készült filmnek tűnik (mint pl. Hitman).egy deka AC hangulatot nem sikerült átadniuk nekem.
#19
Mi a bajotok a zenével ?
#18
Rendeld elő te is a rejtett 10 perces részletért !