Ingyenes a Battlefront DLC-je a hétvégén

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 12.
  • Akció
Link másolása
Most, hogy nyakunkon a Star Wars: Battlefront második kiegészítése, érdemes tenni egy próbát az Outer Rim újdonságaival. Ezt szerencsére fizetés nélkül is megteheted ezen a hétvégén.

A próbaidőszak május 13-án, vagyis holnap veszi kezdetét, és május 15-én, vasárnap ér majd véget, ezalatt pedig kötetlenül próbálgathatod az új karaktereket, pályákat és fegyvereket: akinek nem rémlene, az Outer Rim Greedót és Nien Nunbot hozta magával, akikkel többek között Jabba palotájába is ellátogathatunk.

Fontos hangsúlyozni, hogy a DLC nem lesz véglegesen a tiéd, a próbaidőszak letelte után csak akkor játszhatsz vele, ha megvásárolod. További korlátozás, hogy az Outer Rim-specifikus Hutt Contractek sem érhetők el számodra, ha nem vetted meg korábban a csomagot.

A Battlefront következő kiegészítője júniusban érkezik, az egyik új hőskarakter Lando Calrissian lesz.

9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Az x Ps-en úgy tudom a kocka, vagyis azt nyomd meg. Akkor kijön, hogy a DLC-n belül mire akarsz rákeresni.
8.
8.
Cipo3
#7: Ps4-em van és ha x-et nyomok azonnal elkezdi a játékot, majd meccs végén választ egy másik játékmódot magától de ebben a térképvilágban marad.

Az x neked valami almenüt hoz fel?

7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Én mondjuk megvásároltam megjelenéskor, így pontosan nem tudom, hogy a trialnal is így van-e.
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Lemész az Outer Rim képére, és ott kell egy x-et nyomni (xbox konzolon, más platformon ennek megfelelője.)
5.
5.
Cipo3
Én is kipróbáltam én is vérszegénynek érzem. Azt hittem több és jobb móka van benne. Nem tudjátok lehet valahogy játékot választani? Nekem mindig a cargot dobja be másodikra én azt meg utálom és kilépek.
4.
4.
strike19
Kiprobáltam OUTER RIM Dlc-ét.Nem nagy kaland.Nekem nem ér meg 4000 Ft-ot PS4-en.Szerintem a Season Pass-ért se adnék ennyit.Nagyon kevés ez outer rim.
3.
3.
mdr88
#1: Az EA ilyen... Amikor megjelent a SWToR én rögtön előfizettem rá... nagyon sokáig perkáltam a havi összeget, aztán amikor F2P modellre váltott továbbra is előfizetője maradtam. A dolgot akkor untam meg, amikor a rendszeresen kifizetett havidíjak ellenére, nekem ugyan úgy fizetnem kellett a letölthető tartalmakért. Szerintem annyi járt volna azoknak, akik továbbra is előfizetők maradtak, hogy legalább a DLC-ért ne kelljen fizetni...

Ezzel csak oda szeretnék kijukadni, hogy EA barátunk nem a játékosokat és az Ő igényeiket, hanem a saját pénztárcája vastagodását tartja szem előtt.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Szerintem is felesleges egy új részt kiadni. Úgy kéne mint a Destiny-nél, nagyobb content packokat kiadni.
1.
1.
strike19
Ez egy jó pont az EA-től.De az lenne a legjobb ha akciózná is a Season Pass-t a előrendelőket akik kicsengették 14000Ft azokat meg kárpótolná valami más játékkal vagy kontenttel.
Én nem akarok még Battlefront 2 inkább csináljanak még 2 season Pass-t az első játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...