Most ingyen játszható az ArmA 3 és a Black Ops 3 is

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 13.
  • Letöltés
Link másolása
Pünkösd hétvégéjén három játékot próbálhatunk ki ingyen a Steamen. A Call of Duty: Black Ops 3 multija mellett a komolyabb szimuláció szerelmesei is jól járnak, elvégre az ArmA 3-mal is tehetünk egy próbát.

Itt a hosszú hétvége, de nem tudsz mivel játszani? Három tippünk van! A kompetitív multis lövöldék szerelmeseit várja a Call of Duty: Black Ops 3 multija a Steamen. Az akció egészen vasárnapig tart, ráadásul az alapjáték 40 százalékos, a Digital Deluxe Edition 25 százalékos kedvezménnyel tehető a kosárba. Ja, és egész hétvégén dupla XP-t kapsz a szép megmozdulásokért! Kell ennél több biztatás?

Ha egy kicsit komolyabb katonai szimulációra vágysz, kipróbálhatod a Bohemia Interactive alkotását, az ArmA 3-at is. Hatalmas nyitott terepen, földön, vízen és levegőben zajlik harc - maximális realizmus mellett. Az alapjáték féláron, potom 19,99 dollárért zsákolható be. Ha az összes frissítést és DLC-t tartalmazó Apex Editionre fáj a fogad, azt 48,99 zöldhasúért veheted meg.

Az ínyenceknek a Trion csapatalapú, körökre osztott, online taktikai akciójátékát ajánljuk. Noha az Atlas Reactor még korai hozzáférésű, hétfőig kötöttségek nélkül élvezhetjük. 16 jászható karakter, 3 térkép és 3 játékmód áll a rendelkezésünkre, a PvP bizonyára sok emlékezetes csatával kecseget. Az alapjáték 19,99 dollárt kóstál.

2.
2.
Seggeszkexkluzív
http://www.ign.com/articles/2016/05/13/call-of-duty-modern-warfare-trilogy-bundle-coming-to-last-gen-consoles

Hamár fps. Jövőhéten jön a Modern warfare trilogy
1.
1.
anarchoid
Empyrion - Galactic Survival a 4. ingyen kiprobalhato steamos jatek ....


eszmeletlen jo tulelo szimulator , bejarhato galaxissal holdakkal

http://store.steampowered.com/app/383120
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...