Először mozog a Madden NFL 17

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 13.
  • Videó
Link másolása
A héten mutatkozott be a Madden NFL 17, és most már tudjuk, hogy a borítón a New England Patriots sztárja, Rob Gronkowski feszít majd. Megérkezett az első gameplay trailer is.

A Madden NFL 17 arca Rob Gronkowski, aki hat éve kezdte a karrierjét - a New England Patriots csapatát azóta sem hagyta ott. Négyszer jelölték a Pro Bowlra, az alapszakaszok során 65 touchdownt hozott össze - ezzel a harmadik legjobb játékos az NFL történetében.

Ami a Madden NFL 17-et illeti, a hivatalos oldal szerint a játék mindhárom fő aspektusa javulni fog, beleértve a támadást, a védelmet és a speciális csapatokat. Az EA Tiburon brigádja a belezáródást is segíti az eddigi legjobb oktatómóddal, amire szükség is van, elvégre a legfontosabb mozdulatokon áll vagy bukik a győzelem. Fejlődik a mesterséges intelligencia és immáron rúgásmérővel is felvértezik a játékot.

Az anyag augusztus 23-án érkezik PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, ám az EA Access-előfizetők korábban játszhatnak majd vele.

3.
3.
NECROSMOKE
Baszki :/ Decemberre kijon az NFL 18 is, ha így haladnak.
2.
2.
x360player
,,ezzel a harmadik legjobb játékos az NFL történelmében."
Ez mégis miből jött így ki? A 65 elkapott TD-je csak a Tight End poszton a harmadik legtöbb,ezzel pedig max. a harmadik legjobb TE lehetne az NFL történetében.
1.
1.
gorgo
jön 360 ra is ,nem hittem volna :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...