CoD: Modern Warfare Trilogy az előző generációra?

Minden jel szerint az Activision újra kiadja a Call of Duty: Modern Warfare-trilógiát, de nem az új konzolokra, hanem PS3-ra és Xbox 360-ra. Egy áruház weboldala szerint a pakk már a jövő héten napvilágot láthat.

A Best Buy áruház honlapján tűnt fel a közelmúltban a Call of Duty: Modern Warfare Trilogy adatlapja, ám az Activision úgy gondolta, hogy a csomagot kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra adja ki.

A dobozban megtaláljuk a Call of Duty 4: Modern Warfare-t (2007), Call of Duty: Modern Warfare 2-t (2009) és a Call of Duty: Modern Warfare 3-at (2011). Az már biztos, hogy a MW2-höz a megkapjuk az öt multis térképet tartalmazó Stimulus Package DLC-t is - úgy tűnik ez lesz az egyetlen kiegészítő a trilógiához.

Az adatlap szerint már a megjelenés sincs messze: a pakk május 17-én landol a boltokban, bár ez elég hihetetlennek tűnik, lévén a kiadó még nem erősítette meg az értesüléseket.

Ahogy arról beszámoltunk, az új konzolok tulajdonosai a Modern Warfare Remastereddel vigasztalódhatnak, feltéve, ha megveszik a Call of Duty: Infinite Warfare valamelyik prémium kiadását.

Köszönjük, Seggeszkexkluzív!

14 komment - szólj hozzá!