Edge of Eternity - tradicionális JRPG franciásan

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután az Edge of Eternity Kickstarter-kampánya sikerrel zárult, a francia Midgar Studio szépen halad a JRPG fejlesztésével. Bizony, egy nyugati fejlesztő is kipróbálja magát ebben az alapvetően belterjes műfajban.

Alapvetően nem megszokott dolog, ha egy nyugati fejlesztő JRPG-t készít, bár az elmúlt években erre is volt példa. A Midgar Studio tavaly indított kampánya mégis elsöprő sikerrel zárult, így az Edge of Eternity még idén napvilágot láthat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Az alfa demót innen tölthetik le az érdeklődők. Az anyag egyébként egy teljesen egyedi univerzumban játszódik, melyben a JRPG-hatások, a futurisztikus befolyások és a középkor egyaránt a design részét képezik. A történet szerint egy idegen civilizáció szállja meg a birodalmat, rabszolgaságba taszítva a népet, hőseink pedig ezt akarják megakadályozni.

A készítők mély karaktereket, váratlan fordulatokat, és stratégiát sem nélkülöző harcokat (Active Time Battle) ígérnek. Utóbbit most működés közben is megnézhetitek a fenti videóban.

A látványért a Unity Engine felel, míg a zenéket Yasunori Mitsuda szerzi.

3.
3.
Rassyel
#1: Talán a japán megalománia.Ott ez a boss 4x ekkora lenne... :)
2.
2.
gegory
Köszi a bannert de a letölti link hasznosabb lesz.
http://www.eoegame.com/index.php/demo/
1.
1.
FreeKatana
Egész jónak tűnk, de valami mintha hiányozna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...