Star Trek Online - konzolokra is

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Perfect World Entertainment bejelentette, hogy Xbox One-ra és PS4-re is elhozza a Star Trek Online-t. A konzolosok minden eddig megjelent kiegészítőt alapból megkapnak, és az irányítást is hozzájuk szabják.

Látva a Neverwinter sikerét Xbox One-on, a Cryptic Studios úgy döntött, hogy a Star Trek Online-t is elhozza konzolokra. A free-to-play MMORPG eredetileg 2010 februárjában jelent meg PC-re - bizony, egy hatéves játékról beszélünk, amit a rajongók továbbra is életben tartanak.

Az összes játékos kiválaszthatja a kedvenc frakcióját, beleértve a Federationt, a Klingont és a Romulant, majd a 32 faj közül egyet. Több száz klasszikus űrhajó kapott helyet a programban, csatázhatunk másokkal, illetve nekiállhatunk a történet felgöngyölítésének a bolygók felszínén és az űrben is. Egészen a 60. szintig fejlődhetünk.

A konzolosok minden kiegészítést megkapnak, ami testvérek között is hatévnyi tartalom. A játék motorját felturbózza a Cryptic, továbbá az irányítást és a kezelőfelületet is a kontrollerekre szabják.

Megjelenés 2016 őszén.

3.
3.
strike19
Én is várom.Én vulkán sarj leszek.
"Apád elvette az ember szajhát! "
2.
2.
PiXELRaNGER
Klingon leszek :D
1.
1.
Varom szeretettel :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...