Nagyobbrészt a jelenben játszódik az AC-film

A producer az IGN-nek elhintette, hogy az Assassin's Creed-film 65 százalékban a modern korban játszódik, míg a múltbeli jelenetek csak a fennmaradó 35 százalékát teszik ki a történetnek. Pont fordítva, mint a játékokban.

Minden jel szerint a múltbéli jelentetek csupán egy kis hányadát képezik az Assassin's Creed-mozifilm játékidejének. Pat Crowley producer az IGN-nek beszélt az arányokról, ezek szerint a történet 65 százaléka a modern korban, míg 35 százaléka a 15. századbeli Spanyolországban játszódik. A játékokban ez pont fordítva volt, sőt, a modern szál még ennél is kisebb hangsúlyt kapott.

A főhőst alakító Michael Fassbender szerint a film struktúráját tudatosan építették fel így. Vannak dolgok, amiket a játékokat tiszteletben tartva tettek bele a produkcióba, de lesznek új elemek is. A színész hangsúlyozta, nem videojátékot készítettek, a történetnek filmként kell működnie.

Fassbender két főszerepet is alakít: egyrészt egy modernkori hőst, Callum Lynchet és annak orgyilkos ősét, Aguilart. A film egyik játékhoz sem kapcsolódik közvetlen módon, így a készítők jobban szabadjára engedhették a fantáziájukat.

A premier december 21-én esedékes. A múlt héten kaptuk meg az első előzetest.

7 komment - szólj hozzá!