Nagyobbrészt a jelenben játszódik az AC-film

A producer az IGN-nek elhintette, hogy az Assassin's Creed-film 65 százalékban a modern korban játszódik, míg a múltbeli jelenetek csak a fennmaradó 35 százalékát teszik ki a történetnek. Pont fordítva, mint a játékokban.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
#6: Egyétérték, jó volt az AC2-ben, BH-ban és AC3-ban is a Desmondos részek. Nem volt sok, de nem is volt kevés. Mindig leálltam beszélgetni a társaimmal, hogy végig hallgassam a meséjüket. De nekem hiányznak azok a küldetések is, amikor katakombákat fedeztünk fel. Ezek az ügyességi részek is nagyon jók voltak az AC2-ben, meg a BH-ban.
#6
Törölt felhasználó
#5: Milyen kár, hogy az AC (tökmindegy, hogy a címe erre ad okot következtetni) rohadtul nem egy bérgyilkossztori. Ott lent bodortamas1 nagyon szépen le is írta, ez a széria sosem a múlt-szál körül forgott, csak ezt az egyszerűbb emberek nem képesek megérteni. Később is csak azért hanyagolták el a jelent, mert rájöttek, hogy az eredeti célközönség helyett a kaszabolni szerető gyerekek számára sokkal inkább megéri játékot fejleszteni. És bizony a jelenkori történet nem is abból állt. Bocsánat, hogy ennyire általánosítok, de egyszerűen ez a helyzet.

#3: A két ellentétes vélemény pedig, miszerint a jelen szál fölösleges, vagy pont hogy a legjobb az egész sorozatban, innen fakad: van aki játszani szeretne, van akit pedig a történet szögez a monitor elé. Én utóbbihoz tartozom, kíváncsi vagyok is nagyon a filmre.
#5
Kár hogy a jelenkori rész egyáltalán létezik mert semmit nem ad ahhoz a sztorihoz amiért az emberek leülnek hogy megnézzenek egy bérgyilkosos filmet
#4
Milyen város az a modern Kor? Milyen volt a középkori Kor?
#2
Hát ebben éppen forditva kéne lenni
#1
Érthető. A játékokban is a modern koré a főszál, de ugye az játék, ott a játék részének kell többnek lennie. Ez pedig film, itt a történet élvez elsőbbséget, a mellékes szál pedig, ami a múlt, kevesebb szerepet kap. Fassbender jól beszélt, ennek csak így van értelme. Aztán ha az első filmben szépen felépítették az alapokat, a második filmben (ami már készül), ott már játszódhat a nagyobb százaléka a múltban.