Frissítve: Battlefield 4 - ingyenes a Final Stand DLC

Az EA "Road To Battlefield 1" kampányának köszönhetően további DLC-ket tesznek ingyenessé. Minden jel szerint a következő csomag a Battlefield 4 Final Stand bővítménye lesz, tehát nem sorban haladnak a készítők.

A hónap elején már ingyen megkaparinthattuk a Battlefield 4: Dragon's Teeth és Battlefield: Hardline - Robbery DLC-ket, és ezzel még nincs vége az EA adakozó kedvének. Egy Reddit-felhasználó vette észre, hogy a következő grátisz csomag a Battlefield 4: Final Stand DLC-je lesz.

A nyomok egyelőre csak az Xbox One-os verzióra utalnak, de a korábbi szórás alapján PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és PS4-re is elérhető lesz a bővítmény. Hogy mikor? A szóbeszéd szerint már szerdától, azaz május 18-tól.

A Final Stand négy multis térképet (Operation Whiteout, Hammerhead, Hangar 21 és Giants of Karelia) tartalmaz, mindegyiken téli környezetben csaphatunk össze másokkal. Ami igazán érdekessé tette a pakkot, azok az új futurisztikus fegyverek voltak. A DLC amúgy része a szezonbérletnek, önmagában pedig 15 dollárt kóstál.

Update! És valóban, a Final Stand ingyenesen tölthető az Originről, az Xbox Store-ból és a PlayStation Store-ból is. Az akció május 24-én, este 6 órakor ér véget.

15 komment - szólj hozzá!