Frissítve: Battlefield 4 - ingyenes a Final Stand DLC

Az EA "Road To Battlefield 1" kampányának köszönhetően további DLC-ket tesznek ingyenessé. Minden jel szerint a következő csomag a Battlefield 4 Final Stand bővítménye lesz, tehát nem sorban haladnak a készítők.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
#14: ;) örülök. Jó játékot!
#14
#13: Köszönöm szépen! Ez hasznos információ volt.
Nekem nincs GOLDom, csak a gépen egy másik account-nak, így én ezért nem láttam... hmm. De így már sikerült is!
#13
#12: Csak akkor ingyenes, ha van élő Gold előfizetésed. Akkor PC vagy közvetlenül XO-ról is tudod ingyen tölteni.
#12
#11: Tényleg tök hülyének tűnhetek, sajnálom! De ez kifogott rajtam.
Bárhol néztem (Microsoft store-ban, vagy magában a játék menüjében) mindig csak fizetősen, 2990 Ft-ért (kérte a bankkártyámat) akarta letölteni.
#11
#10: Talán egyszerűbb játékokkal kéne foglalkoznod.
Fakockák, ilyesmi...
#10
Kérem szépen, könyörgöm!
Mint egy dedósnak mondjátok el, hogy XBOX ONE-ra, hogyan kell ezeket begyűjteni?
Az előző csomagot sehogyan sem sikerült :(
#9
#8: Én is 7-8 euróért vettem meg az alapjátékot. A DLC-ken is gondolkoztam, de marha drágák. Így viszont totál megérte hogy ingyen dobálják nekünk. Sok szerver van rengeteg aktív játékossal. Szóval csapjatok le rá. Aki akarja tudni hol szerezheti be olcsón az alapot az jöjjön a facebook csoportunkba ahol naprakészen frissen hozzájuthattok a legolcsóbb játékokhoz. Olcsó Játékok Egyvelege ®
#8
Kimoderált üzenet
#6
Potom összegért beneveztem az alapjátékra most meg jön hozzá a 2. free dlc. így megérte ....
#5
#4: Mindig lesz aki megveszi... amíg nem jelenik meg a BF1 .
#4
#3: Ezek már relatíve régi, kifutott játékok.
Szerintem nemnagyin van, aki még most is megvette volna pénzért.

Akkor persze rosszul esik, ha egy hónappal ezelőtt megvetted, most meg ingyenes, de egyéb esetekben ez inkább egy "mindenki nyer helyzet". A kiadótól jó gesztus / reklám (így az új rész előtt).
#3
Szerencsétlen játékosok kiperkálták fölöslegesen a dlc-et! Szánalmas szemét húzás! Még szerencs, h nem vagyok prémium tag!
#2
A baj az, hogy én az előző adagot se tudtam valamiért megszerezni XBOX ONE-on :(
Még új vagyok a konzolos világban, nem tudom, hogyan kellet volna, de én mindenhol, csak fizetősen láttam fent. Az XBOX Store-ban is, és magában a játék menüjéből elérhető store-ban is 2990 Ft-ot kértek érte :(
#1
Hát ahhoz képest, hogy ez is már a DICE LA által hegesztett DLC, nem jött be annyire, mint az előző 3. A ruszki lebegő tank egy rakás szar, jó átmegy az mindenen, de irányíthatalan és csatában kezelni irtó gagyi. A railgun nagyon érdekes pickup fegyver, bár sok vele a macera ( töltés + késleltetett lövés) ha komolyan eltalálsz vele valakit, akkor annak annyi. Bár sokszor előfordult, hogy teliba találtam és semmi se történt.... A repkedő "méhkas" na az az igazi buli :D Bárhol felveszed, elbújsz majd repkedve leszedsz vele 2-3 embert a közelben, mikor lemerülne az elem, visszaszállsz és felveszed, majd újra lerakod és lám, tele a tank :D
A pályák közül egyik kedvencem a Hangar 21, bent a hangárban van a bosszúállók féle lebegő anyahajó, ott elég jó csaták szoktak lenni, na meg a katapulttal is lehet trollkodni a hangár előtt :D Egyedü a Giants of Karelia nem jött be, de a többi az finom :)