Már készül a Pillars of Eternity folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A játék körüli felhajtást látva talán nem meglepő annyira, mindenesetre az Obsidian megerősítette, hogy elkezdődtek a Pillars of Eternity II munkálatai. Valószínűleg az új részre is a Kickstarteren dobhatjuk össze a pénzt.

A Baldur's Gate, az Icewind Dale és a többi hardcore szerepjáték előtt tisztelgő Obsidian-játék óriási sikernek örvendett a Kickstarteren, hiszen közel 74 ezer játékos áldozott összesen 4 millió dollárt a fejlesztőcsapat kísérletére. A Pillars of Eternity ráadásul jól is sikerült, sőt a kétrészes kiegészítőre (egy, kettő) sem panaszkodhattunk különösebben.

Ezek után aligha meglepő, hogy készül a második rész, amiről maga Feargus Urquhart, az Obsidian vezetője mesélt a gamepressure.com magazinnak. Pontosabban túl sok részletet nem árult el, elvégre még alig kezdték meg a munkálatokat, de mint mondta, "butaság lenne tagadni", hogy tervben van a folytatás, amit nem mellesleg az első részhez hasonlóan a Kickstarteren méretnének majd meg.

Urquhart emellett azt is kikotyogta, hogy a GDC-n bemutatkozott Tyranny mellett egy vadonatúj címük is készülőben van.

1.
1.
DarkLord
Nagyon helyes! Örülök, hogy pozitív lett ez a játék és egy csepp múltat tudott idézni a mai fiataloknak is, akik kimaradtak a korukból adódóan az igazi aranykorból, amikor ez a stílus hódított igazán. Amúgy a Baldurs Gate kiegészítője is nagyon finom csemege lett a Dragonspear .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...