Előzetes az új Homefront megjelenéséhez

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 17.
  • Videó
Link másolása
Amerikában már megjelent a Homefront: The Revolution, ennek apropóján pedig megérkezett a játék launch trailere, és az is kiderült, mi jót tartalmaz majd a szezonbérlete.

Habár nekünk még péntekig várnunk kell az új Homefront megjelenésére, Amerikában már megvásárolható a játék, és ezzel együtt az első tesztek is befutottak róla: sajnos túl jó hírrel nem szolgálhatunk, a külföldi sajtó többnyire 5-6 pontra ítélte a Dambuster Studios régóta halogatott projektjét.

Ha te ennek ellenére is belevágnál Philadelphia felszabadításába, és még az alapjáték végigjátszása után is látsz fantáziát a dologban, örülni fogsz, hogy az Expansion Pass három egyjátékos DLC-t hoz majd magával, amelyek újabb területekkel és küldetésekkel bővítik ki az amúgy 30 órásra ígért kampányt. Az első két csomag, a The Voice of Freedom és az Aftermath egyébként még idén megjelenik, míg a legnagyobb pakk, a Beyond the Walls csak 2017-ben érkezik.

Emellett a készítők a béta formájában már bemutatkozott Resistance módot is folyamatosan bővítik majd, a hat kooperatív küldetést már júniusban újabbak követik.

21.
21.
Norbiii
#15: Ha csak a számokat nézzük, akkor egy 5-6 pontos az valóban egy közepes, de például ha egy filmre 5pontot adnak,akkor az a pontozás alapján nem közepes, hanem gyengus! xd
13.
13.
Chrysh
#9: Jaja, pl.: a Mean Greens: Plastic Warfare 4/10 pontot ért a Gamespotnak és a hibák között szerepelt az is, hogy nincs perkrendszer. Szóval ezeket a kritikákat el is kéne OLVASNI, hogy mire adnak gyengébb értékelést, nemcsak megnézni a végső pontszámot.

Egyébként meg a jelen pontokat elnézve (ha leszámítjuk a Jimquisition erősen túlzó 1/10 pontozást, ami elég nagy marhaság) olyan középszertől feljebb levő játék lehet. Jó lövölde, de tényleg nem fogja megváltani a világot, ahogy az előző része se tette, mégis jól szórakoztam vele.

Jah és még vmi: aki csak annyit bír kierőlködni magából, hogy "szar", az fejtse már ki bővebben, mert többet érne azzal, ha inkább le se írná a véleményét, szerintem.
10.
10.
De amúgy én örülök ha sokaknak nem tetszik mert hamar olcsó lesz :)
7.
7.
#5: De erted, jimquisition...ez egy balfasz blogger. Itt barmelyik blogger magasabb szintu a gamekapcson...
3.
3.
crytek
Totál szarság értékelések alapján.
Asszem egy Homefront Remastereddel mindenki jobban járt volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...