Már most óriási siker a Dark Souls-társas

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 17.
  • Biznisz
Link másolása
Azok után, hogy a kért összeg percek alatt összejött, nem az volt a kérdés, hogy van-e igény a Dark Souls társasjáték-változatára, hanem az, hogy mennyien szeretnének egy példányt belőle.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Dark Souls-jelenség új szintet lépett a harmadik rész megjelenésével, Hidetaka Miyazaki játéka nemcsak a briteknél és az amerikaiaknál, hanem a világon mindenütt óriási érdeklődést váltott ki - aligha meglepő, hogy a Bandai Namco 3 millió példányt szállított ki belőle a megjelenése óta.

A Dark Souls III premierje után bemutatott Dark Souls-társas is alaposan felcsigázta az embereket, a kiadó és a játékot készítő Steamforged Games jóformán kockázat nélkül zavarta le a Kickstarter-gyűjtést, miután az eredetileg kért 50 ezer font már percek alatt összejött nekik. A számláló végül 31 ezer adományozónál és 3,77 millió fontnál állt meg, ami olyan döbbenetes összeg, hogy a készítők hálából önként hozzádobják a játékhoz a még feloldatlan stretch goalok tartalmát.

A Dark Souls-társas egyébként jövő áprilisra készül el, és bekerült a Kickstarter éllovasai közé: a játékos kategóriában az ötödik legtöbb pénzt gyűjtött projekt, a társasjátékok között pedig a második.

Az új Fear Effect is elkészülhet

Szerényebb eredménnyel ugyan, de a Fear Effect Sedna Kickstarter-kampánya is sikerrel zárult. Itt épphogy sikerült meglépni az eredeti célként kitűzött 100 ezer eurós határt, de úgy tűnik, a játék mögött álló független Sushee csapata már ennek is nagyon örül. Az új Fear Effectről itt írtunk bővebben, a megjelenése jövő májusban várható PC-re és konzolokra.
8.
8.
Már csak a játék mellé tett gyűjtői cuccoknak is kiváló ez a játék, én pl nem társasoznék vele de jók a figurák, kártyák, stb :)
7.
7.
McDuff
Már nem azért de a játék nem készült eddig nem hogy egy szaros társas.most komolyan 1 év?hogy állnak vele,sehogy?
6.
6.
#2: Nekem is, már régóta kivagyok éhezve egy jó társasra!
Ez pedig ütősen néz ki.
5.
5.
Őrnagy
Aztán a maradék pénz hová tűnik?
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: :D Ez jó volt.
3.
3.
Gorrister
#1: És ha hatost dobsz akkor dobhatsz még egyszer.
1.
1.
PaprikaJancsi
Ez is olyan, hogy ha 1 és 5 között dobsz meghalsz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...