Kiderült, miért nem volt kampány a Battlefrontban

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 18.
  • Hír
Link másolása
Az EA Studiost vezető Patrick Söderlund több érdekes kérdést is megválaszolt egy befektetőknek tartott rendezvényen, elárulta, hogy miért nem volt kampány a Battlefrontban, és hogy eleinte nem igazán rajongott a Battlefield 1-ért.

Söderlund őszinteségi rohamát Michael Pachter elemző kérdése váltotta ki, aki azzal támadt a cég alelnökére, hogy miként tudná a cég biztosítani, hogy javulni fog a játékaik minősége, amikor "elszúrták az NBA-t, jó eséllyel kinyírták a Medal of Honort és Star Wars-fronton sem alkottak nagyot eddig"?

És bár Söderlund a kötelező rizsa mellett nem adott egyértelmű választ a kérdésre, a Star Wars: Battlefrontot ért kritikák kapcsán elárulta, hogy miért nem volt kampány a játékban: "Igen, tudjuk, hogy a kampány hiánya miatt sok kritikát kaptunk. Ez egy tudatos döntés volt, amit azért hoztunk meg, hogy a játék az új filmmel együtt jelenhessen meg, és így minél több emberhez eljusson."

Söderlund szerint a cég nem volt elégedett az értékelésekkel, de a játék összességében jól szolgált, egy olyan játékostábort is sikerült elérniük vele, amit más címeikkel nem tudtak volna. Ez persze minket nem vigasztal, a fenti válasz pedig annak fényében kiábrándító, hogy az úriember maga is megjegyzi: az EA az elmúlt években már megtanulta, hogy az igazán sikeres lövöldékhez éppúgy hozzátartozik az egyjátékos kampány, mint a multiplayer.

A többit rakjátok össze ti.

Söderlundnak nem tetszett a Battlefield 1 ötlete

A Battlefield 1 bejelentése után a DICE elég sokat beszélt arról, hogy az első világháború több volt a lövészárkokban zajló lövöldözésnél, és úgy tűnik, nem véletlenül: maga Söderlund is úgy volt vele eredetileg, hogy ennél többet nem lehet kihozni a témából.

Söderlund szerint nem véletlen, hogy az első világháború ritkán kerül elő a shootereknél, és amikor eldöntötték, hogy valami újat kell felmutatni Battlefield-fronton, azonnal elutasította a Battlefield 1 koncepcióját. Végül a DICE kitartásán múlt, hogy mégis jóváhagyta az ötletet.

6.
6.
ollie92
Ezek komolyan mondom hottentottak. Pont, hogy a battlefrontba kell a kampány, mert ott érdekes lehet, meghát SW. Battlefieldet csak hagyják Multira ! Az a sok millió amit belevertek a bf3 & bf4 kampányába, mehett volna inkább a multira. Lehet akkor nem lett volna olyan botrányos a megjelenéskor...
5.
5.
patka21991
Ha bevallja, h azért nem volt kampány a BF-ben, mert kevés volt az idő, akkor az lett volna a legoptimálisabb, ha egy ingyenes DLC-vel pótolják...
Oké, oké, a pénz beszél, de egy cég megítélése is fontos, meg maga a játéké is.
4.
4.
Thor Vath
Hát ezt tudtuk eddig is, hogy azért lett a Battlefront nyúlfarknyi, mert az új film premierjéhez kellett a kiadást igazítani, ez nem újdonság.
3.
3.
vmiki88
Nem azért, de Söderlund ennyire, hogy is fogalmazzam, ennyire korlátolt?
1.
1.
strike19
Ha az EA fejesek közül is bavalják sokan ,hogy Battlefront gyenge lett ,mért nem kárpótolnak minket.Nem kell ide különálló Battlefront2.Elég lenne egy kiegészítő lemez amin rajta lenne a kampány.És az új multiplayer mappok és DLC.
Aki meg mevette a Season Pass annak meg 80 % kedvezményt adják a kiegészítő lemezt megjelenésekor.
Egyből előrébb kerülne az EA ezzel a lépéssel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...