Két új játékot is fejleszt a Techland

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 19.
  • Hír
Link másolása
A Dying Lightot és a Dead Island-sorozatot fejlesztő Techland vezetője, Pawel Marchewka elárulta, csapata két új játékon dolgozik. Az új projektek két-három éven belül jelennének majd meg.

Pawel Marchewka, a Techland CEO-ja a GamePressure-nek elárulta, a lengyel stúdió jelenleg két vadonatúj játékon is dolgozik. A csapat célja, hogy a két fejlesztést két, de maximum három éven belül boltokba küldjék és lehetőség szerint sikeresebbé tegyék, mint a Dying Lightot.

Az egyik játékról annyit lehet tudni, hogy egy nyílt világú, szerepjátékos elemekkel színesített fantasy kaland lesz, egy- és többjátékos móddal, míg a másik biztosan nem az a Hellraid, aminek egyébként állítólag még folyik a fejlesztése. A munkálatokban a varsói és a Wroclawban székelő stúdiók vesznek részt, míg a vancouveri részleg mindenkinek besegít. A két játék nagyjából 77 millió dollárba fog kerülni.

Marchewa emellett azt is megerősítette, hogy a Dying Lighthoz nem terveznek már újabb tartalmakat és a most megerősített két játék egyike se egy új Call of Juarez.

3.
3.
mad hatter222
A dead island 2 munkálataival sincsenek normálisan meg,a játék éveket csúszik,miért nem a befejezetlen játékokkal foglalkoznak?
2.
2.
BloodyDeath
Imádom a Dying Light-t. A Dead Island-k akkora port nem kavartak az életemben, de ps4-re is megveszem, ha megjelenik. De a Dying light-s kijelentésük kapcsán, én igazán reménykedek egy jóféle játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...