Tíz éve várunk a Half-Life 2: Episode 3-ra

Két nap múlva lesz tíz éve, hogy a Valve atyaúristene, Gabe Newell bejelentette a Half-Life 2 harmadik epizódját. Egy videó segítségével most megnézhetjük, hogy az egy évtized alatt hogyan változtak Newell játékról tett nyilatkozatai.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#83
#81: Mindig csúnyán benezik. En mar mégse lepodok ezen.
#82
#81: Ugyan azt a suket dumat tolja, szoval egyremegy...
#81
Srácok a pengo nevezetű srác a seggeszki, szóval ezt most elég csúnyán benéztétek
#78
Kimoderált üzenet
#77
Kimoderált üzenet
#75
#73: Vigyazz, seggeszki mar megtanult egy ket dolgot. Legalabb irni :D
#74
#73: Nem pc. Akkor lesz pc, ha bármilyen OS futtatható lesz rajta hivatalosan. Az architektúrája sem ugyanolyan, mint egy pc-nek.
#72
A Half-Life első részének 30 éves jubileumán fogják kiadni. :-)
#71
Nem lehetne bannolni seggeszkit?
#70
#56: Mi a hülyeség? Lenézitek a ND-ot? :)
#69
#53: Nem, csak tudok olvasni, ellenben veled.
#68
Kimoderált üzenet
#67
Bárki csinálhatná a folytatást, a hl mindig is egy erősen túlértékelt sorozat volt. A neve meg úgy is eladná.
#66
Néhányan ND-ot említik, hogy folytassa Half-Life szériát.
Nekem ma sikerült végeznem Uncharted 4-gyel. Nem írok hosszas véleményt, mert nehéz lenne objektíven fogalmaznom. Nem haragszom azokra, akik megvetik trollságból vagy csak úgy. Ezt a játékot látni és tapasztalni kell, mert leírhatatlan. !!! VIGYÁZZ SPOILER !!!
https://youtu.be/mlsrtlsgNHQ?t=822
Ezen a szakaszon konkrétan tátott szájjal mentem végig. Szerintem 5 éven belül nem nagyon lesz játék, ami grafikailag és minőségileg be tudná fogni ezt az alkotást.

De, hogy FPS műfajban mennyire tudnának remekelni, kérdéses. De nem is ez a kérdés, hanem hogy minek. Én már azt sem hiszem, hogy lesz valaha Half-Life folytatás, de ne legyen igazam.
#65
#60: Akkor érdekes lehet a játékos közösség, mert én töredék kultuszát nem tapasztalom a ND játékoknak (összesen), mint amit például egy Skyrimnak, Dark Soulsnak vagy mondjuk GTA V-nek (külön-külön). Nem mondom, hogy rossz játékok, távolról sem, de nem ütnek akkorát a játékiparon és játékosokon, mint amennyire fel vannak magasztalva. Persze, biztos segített az is, hogy ezek multiplatformként nagyobb közönséghez eljutnak, de nem kizárólag, mert platformexkluzív darabok között is vannak olyanok, amik inkább a köztudatban maradnak (például a MGS még akkor is, amikor PS exkluzív volt majdnem 15 éven keresztül).

Ami a másik részét illeti, nem nyugtatom magam, mert nem vagyok ideges. Tudom, miért fizetek és milyen feltételekkel használhatom, ezeket a feltételeket elfogadom, szóval nincs miért idegeskednem. A játékokat pedig régen azért lehetett eladni, mert a terjesztőknek/kiadóknak nem volt eszköze a megakadályozására. Nem volt gyors és elterjedt internetszolgáltatás, nem voltak kiépítve azok az online terjesztő (és DRM) rendszerek, amik ma szinte elsődleges csatornái a játékszolgáltatásnak.