Trailer a Five Nights at Freddy's folytatásához

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 23.
  • Videó
Link másolása
Scott Cawthon nem bír leállni, folytatódik a Five Nights at Freddy's-sorozat. A Sister Location alcímet viselő epizód a minap kapta meg az első trailerét, és bár túl sokat nem tudunk meg belőle, az fix, hogy libabőrös leszel tőle!

A Five Nights at Freddy's: Sister Location érkezését egy hónappal ezelőtt kezdte el teaselni a fejlesztő, és bár nem sokat tudunk róla, az előzetes utalások alapján jó esély van rá, hogy ezúttal egy másik helyszínen játszódik majd a játék.

A megjelenést egyébként őszre ígéri a mi Scottunk, de nem hiszem, hogy gondot okozna neki, ha már nyáron be kellene fejeznie a játékot.

A konzolos változatokkal kapcsolatban nem tudunk fejleménnyel szolgálni.

14.
14.
PrimYaz00
#12: Nem kisfiam, te különleges vagy.
13.
13.
#10: Nagy jós vagy, gondolom neked sem volt még ijesztő játékod / filmed.
12.
12.
dante92
Az a gusztustalan, amit a YT videósok csinálnak. Direkt "megijednek rajta, mert az kell a nézőknek". Azokat kéne tarkón lőni!

Én Markiplier-t nézem és tetszik is a játék. Akkor most én is nyominger vagyok?
11.
11.
PrimYaz00
#10: Outlat azért vmivel igényesebb :) Már csak azért is mert nem 1 kb telefonra írt szar, mint ez :D
+ Ehhez a szarhoz hozzászólva, már arról volt szó, hogy befejezi a sorozatot, de úgy tűnik üres a pénztárca, szóval ja főbe lőhetné már magát, vagy valaki helyette, mert tényleg gusztustalan...
10.
10.
Dreadlox
#9: Szomorú amúgy ez. Outlast 2 na az kaki lesz a javából :D
9.
9.
Prax
#8: Ha youtube-ra felmész, akkor láthatod, hogy kik is vannak javában oda ezért. Ilyen 8 -10 éves kis nyomik, egy cringe fest videón még valami fnaf számot énekeltek. Ezeknek bőven elég a csíp dzsámpszker, az újszülötteknek minden vicc új. A fandomról nem is beszélve :D
8.
8.
Dreadlox
#7: Nekem is vannak olyan játékok amik nem fognak meg, de elismerem hogy másoknak tetszik. De ez a játékok rákfenéje....Gusztustalan amit csinál. másfél év alatt annyi folytatást meg spinoff-ot csinált belőle mint a COD.(kis túlzással) És hihetetlen hogy a fearfactor-t ennyivel kijátssza, hogy gyün a vaskakas majd jó hangosan az arcodba üvölt....kurva félelmetes. Ráadásul igénytelen gusztustalan módon kivitelezve, az első még oké volt. Indie cucc meg kezdő játékfejlesztő. De azóta lehetett volna egy kicsit igényesebb is.
7.
7.
Derivel
#4: Ha nem tetszik valami, akkor nem kell megvenni. A pénzünkkel szavazunk, és az eddigi FNAF-ek ezek szerint sokaknak tetszett. Nekem sem jön be például a Witcher sorozat, mégsem szidom őket.
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: ...és ezért ölje meg magát :D
5.
5.
Jöhetne valami csomag, érdekel ez a sorozat.
4.
4.
Dreadlox
#2: Mert ilyen hulladékokat gyárt agyhalottaknak.
3.
3.
dante92
És a Joy of Creation az mi?
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Miért is ölje meg magát ?
1.
1.
Dreadlox
Pedig igazán tarkón lőhetné magát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...