Uncharted 4 - 2,7 millió eladott példány

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 23.
  • Hír
Link másolása
A Sony hivatalos blogján jelentette be a cég amerikai részlegének marketing menedzsere, hogy az Uncharted 4: A Thief's End premierjét követő első héten 2,7 millió darab kelt el a játékból.

Az Uncharted-sorozat méltó lezárása lett az Uncharted 4: A Thiefs End. Ezt nem csak a jól megérdemelt magas pontszámok, de a vásárlók bizalma is hűen tükrözi. A Sony jelentése szerint a premiert követő első héten eddig 2,7 millió darabot adtak el a játékból. A világszerte értendő eredményben a digitális és bolti változatok is szerepelnek.

A Sony Computer Entertainment America marketing menedzsere, Asad Qizlbash a hír bejelentésekor azt is elárulta, hogy a Naughty Dog játéka lett az időarányosan legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív cím a tengerentúlon.

Ha még nem olvastad tesztünket, akkor katt ide, mert fojesz alaposan kivesézte Nathan Drake utolsó kalandját.

35.
35.
cannondale
#34: Használtan olcsóbb, pláne ősszel.
34.
34.
feher576
Hatalmas játék, nekem sincs sajna még ps4 de majd lesz, ami késik nem múlik :)
33.
33.
supair
Nagy gratula a fejlesztőknek!!!Nincs Playstationom de vak nem vagyok!:-)Eddig a gen csúcsa.Es csak azt sajnálom nagyon,hogy az utobbi par evben ez oly ritka volt akár a fehér hollo.........:-)Nyomassátok!:-)
31.
31.
delphijos
#30: Van hogy öt Colosseum van a városban, de nem elég a kis genyáknak. :D
30.
30.
#21: Az egyik legkedvesebb játék számomra. Az Anno sorozattal vagyok ugyanígy.
23.
23.
godach
#21: Ne is mond. Én is imádtam. Na meg a Pharaoh :D
22.
22.
dzsiádzsó
Én nagyobb számra számítottam, ez a játék megérdemelne többet is, mert persze lehet kötekedni az árnyékok meg az AI minőségén néhol, kicsit lineáris, hiába nyitott pályákon, de látszik, hogy az utolsó percig, fűszálig végiggondolt valami, tökéletességi csiszolva, többet nem nagyon lehet kihozni egy ilyen játékból, ez a max.
Egy olyan világban, ahol pl. MS teljesen jónak tart egy közepes grafikájú, lényegében egy az egyben GoW3 kódot átemelve GoW4-et kiadni majd meg kell becsülni az ilyen fejlesztők ilyen minőségű játékat, mert nagyon ritka mára.
21.
21.
delphijos
Biztos hülye vagyok, de néha rámjön, és akkor a Caesar 3-at szoktam tolni. Azt még bírja is a laptop-om. :)
20.
20.
Yanez
#19: Akkor elnezest, tevedtem, mivel a strategiai jatekok nem az en vilagom!
19.
19.
Stranger
#14: Nem igaz minden játékra. Stratégiai játékok eléggé halhatatlanok szerintem. Vagy pl. egy Heroes 3-t kipróbálnál ugyan olyan élményt nyújtana mint 17 éve.
18.
18.
respectpele10
#16: Semmiképp. :) Természetesen a nagyobb exkluzív címeket mindenképp ki szeretném vinni előbb-utóbb.
16.
16.
A Pulyka
#15: A Last of us-t akkor mar ki ne hagyd.:)
15.
15.
respectpele10
Már alig várom a PS4-re váltást a jövő hónapban Xbox One-ról. Először az UC trillógiát fogom végigvinni, majd utána a 4-et. Nem fogok csalódni, abban biztos vagyok ! :)
14.
14.
Yanez
#12: Egyetertek, hisz tulajdonkeppen en is azt mondtam, hogy bar idot allo, kb 10 ev utan mar ugysem lesz ugyanaz a hatas. Ez pedig minden jatekra igaz.

kindzsal: Hat igen, az UC szamait anno gyakran hallgattam, de pl a TLoU-ban is brutal jo zenek vannak!!!
13.
13.
godach
#10: Én is vitatkoznék. Az elmúlt fél/egy évben pótoltam olyan címeket mint az Uncharted 1, Uncharted 3 (folyamatban), MotorStorm, Resistance 1-2-3 és voltak olyan pillanatok, amit sosem fogok elfelejteni.
Számomra a MotorStorm és a Resistance 3 hatalmas, kellemes meglepetés volt. Évek múlva is... :)
12.
12.
Seggeszkexkluzív
#10: Azért én ezzel vitatkoznék egy sikeres népszerű sorozatnak azért időtállónak kell lennie jó nem azt mond 10-15 év múlva biztos nem ugyan az a hatás, de 5-6-(7) év után még meg kell tartania azt az értéket, főleg egy ilyen szériának. Meg amilyen rohamban fejlődnek most a játékok bőven időtálló lesz.
10.
10.
Yanez
#8: Eme szeriaval akkor a legjobb jatszani, amikor megjelenik, mert sok ev mulva, amikor majd mas es szebb jatekok is jonnek, nem lesz mar az igazi. Lasd, sokan akik most vettek csak PS4-et, es vagtak bele Drake legelso kalandjaba (UC1), mar nem ertik, hogy mi benne az egyedi. Pedig akkor es ott, nagy elorelepes volt es ujszeru akcio-kaland elmennyel gazdagitott minket. Persze meg ma is megallja a helyet, ehhez nem merul ketseg.
8.
8.
godach
Tény, hogy az UC-t a legtöbb támadás azoktól éri, akik még csak a megjelenő platformmal sem rendelkeznek. Bár, PS4-em nincs, Örülök és Büszke vagyok, hogy vettem PS3-at is és játszattam az előző részekkel, így biztos vagyok benne, hogy ez is korrekt folytatás lett.
5.
5.
kamgecam
#3: Elején jobban rápörögtem a multira annyira jó lett, de most ahogy egyre jobban mélyedek el a kampányban nem tudom letenni!
Kipörgetem aztán hasítok vissza a multi részéhez! :)
1.
1.
kopic
Brutális. Nincs ra jobb szo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...