E3 2016: A nagyközönség is kap belőle egy szeletet

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 24.
  • Hír
Link másolása
Az éves Los Angeles-i expókon eddig csak a sajtó és az ipar képviselői vehettek részt, de idén ezen változtat az ESA. Lesz egy mindenki számára nyitott esemény a Convention Centeren kívül, amire ingyenes jegyet igényelhetünk.

A korábbi gyakorlattól eltérően az idei E3 kitárja a kapuit a nagyközönség előtt is. A sajtó és a játékipar képviselői továbbra is a Los Angeles-i Convention Centerben expózhatnak, de a nagyközönség számára is készülnek valamivel, nem messze a "normál" E3-tól.  A szervezőcég bejelentette az E3 Live 2016-ot, ami egy "újfajta ünneplése a videojátékoknak". Helyszíne az L.A. Live csarnok lesz Los Angeles belvárosában.

A jegyek ingyenesek lesznek, de csak korlátozott számban állnak majd rendelkezésre. Az igénylés sorrendje szerint osztják ki őket, itt regisztrálhatunk rájuk, amint lehet.

Az E3 Live 2016 csak bizonyos időintervallumban fut június 14-16. között, s noha minden korosztály számára nyitott, a 17 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt rajta.

Az esemény weboldala szerint a látogatók kipróbálhatják az új játékokat és kütyüket, lesz élő táncverseny és zene is. Az idei évben ismét a virtuális valóság kapja a főszerepet, jó pár VR-demót is nyüstölhetnek a szerencsések - a Ubisoft, a Warner Bros., az Alienware és az Oculus VR már biztosan kiállítja a termékeit.

7.
7.
Drazhar
Igen, ez a hír számunkra jó fontos...se!
6.
6.
h.jozsa
#2: Természetesen vicnek szántam
5.
5.
dvs00
#2: 500k.. Ez igen, te is sokat utazhattál a polgári légi közlekedésben.
4.
4.
delphijos
Egyébkén meg már úgyis elfogytak a jegyek. :)
3.
3.
galmat
#2: 200k
2.
2.
Dreadlox
#1: LA-be a repjegy 500k. Sok sikert:D
1.
1.
h.jozsa
ok...ez tetszik!
hol is rendezik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...