Készül a Mirror's Edge-tévésorozat

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 26.
  • Hír
Link másolása
A Deadline beszámolója szerint az Endemol Shine Studios megszerezte a Mirror's Edge-jogokat, így tévére költözik Faith rohangálós, parkouros kalandja. A játék új része jövő hónapban mutatkozik be.

A Deadline arról számolt be, hogy az Endemol Shine Studios (ők gyártják a The Biggest Loser és a Master Chef főzőműsort) megszerezte a Mirror's Edge-jogokat, a DICE és az Electronic Arts játéka viszont nem a mozikban, hanem a tévében próbál szerencsét.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor kerül a tévékbe az első évad, ahogy azt se tudni, hogy ki alakítja majd Faith Connorst, ha egyáltalán ő lesz a főszereplő.

Sharon Hall, a cég elnöke viszont elmondta, a Mirror's Edge egy világszerte jól ismert franchise, erős női főhőssel, hatalmas rajongói bázissal, így van mire építkezniük.

Az Mirror's Edge: Catalyst június 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Füge
Az eredeti játék környezete, hangulata, háttértörténete rengeteg jó sztorinak tudna otthont adni, nagyon várós.
3.
3.
Gabesz202
Egy rész után is lehet sikeres, nagy rajongótábort szerezve, nem tudom mi ezzel a gond. Én is várom, bár rajzfilm formájában még jobb lett volna, na majd meglátjuk.
2.
2.
RangerFox
Szerintem van benne potenciál, én várom sok sok szeretettel.
1.
1.
Mégis minek?

"... a Mirror's Edge egy világszerte jól ismert franchise, erős női főhőssel, hatalmas rajongói bázissal ..." Ez meg kicsit bátor kijelentés (eddig) egyetlen árva rész után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...