Hamarosan bemutatkozik a Ready at Dawn új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 27.
  • Hír
Link másolása
A GameStop egy ideje már kiadó teendőket is végez, az áruház felel majd a The Order: 1886 és a God of War: Ghosts of Sparta fejlesztőjének új játékáért is, amelyről a jövő héten rántják le a leplet.

A GameStop a közelmúltban hozta létre kiadói programját GameTrust néven. Az áruház adja ki az Isomniac Games legújabb platformjátékát, a Song of the Deepet, de ezzel még nincs vége. A cég fejese a befektetőknek tartott konferencián hintette le, hogy a Ready at Dawn következő projektje is az cég égisze alatt jelenik meg. Úgy látszik, a Sony levette a kezét a stúdióról.

Ez a független csapat készítette el a PS4-exkluzív The Order: 1886-ot, amely 2015 elején látta meg a napvilágot, illetve a God of War: Ghosts of Sparta is az ő nevükhöz fűződik. Legújabb játékuk a jövő hét folyamán mutatkozik be a nagyközönség előtt.

A fent említett fejlesztőkön kívül a GameTrust partnerei közé tartozik a Frozenbyte (Trine és Shadwen) és a Tequila Works (Deadlight, Rime) is - mindkét stúdió új projekten dolgozik.

11.
11.
xSHx
Az Order nem akart open world lenni, hanem "csak" full oldscool story game. Ez egy stílus, erre is van igény. Persze mára már csak szűk réteg kedveli ezt. Nálam rendben volt a játék, pörgős volt és abszolút nem unalmas. Egyedül a Craftolást hiányoltam belőle. Magunk álltal variálható, fejleszthető fegyók... Bíztam/bízok benne, h lesz 2. rész. Abban már a Story is kicsúcsosodna mert az első részben felvezetés megvolt, a folytatásba jöhetnének a vámpírok.
10.
10.
bema695
#7: A pályadesign pont nem volt a helyén, egy cső volt, elvétve fedezékekkel és néha akadályokkal. Na, az UC4-nél például tényleg a helyén van (tudom nem tűnik fairnek, de mind kettő tps, ugyanazon a hardveren fut és az is van kb ilyen szép).
9.
9.
bema695
Szerintem kollabolniuk kéne valakikkel. Ha ilyen grafikát, részletesség és atmoszférát ráhúznának egy teszem azt gears játékmechanikára és pályadesignra, az ütne.
7.
7.
A Pulyka
Hat meg egy ordert csak akkor akarnek, ha azt teljesen atcsinaljak. Nem akarok 5 oras gameplayt, felmillio cutscene-t, es azt a bizonyos csovet, amiben a jatek alatt haladunk es szelesithetnek. Volt az Orderben potencial, a szereplok nagyon tetszettek, a fegyverek jok voltak, es a palyadizajn is a helyen volt. Ha ezeken javitanak, meg akar egy jo jatekot is kaphatunk.
5.
5.
Yanez
Bizakodva várom! Remélem valami tps lesz.
4.
4.
Gykrizsi
Kíváncsian várom mi lesz, és hogy milyen formában jelenik meg (multiplatform lesz-e). A GOD király játék volt, a Order egy tech-demo, de annak jó, játéknak annyira nem. Mindenesetre nem egy rossz cég, vagyis egy próbát megér, lássuk mivel rukkolnak elő.
3.
3.
kamgecam
Jó hülye a sony hogy "levette róluk a kezét".Az Order ha csak kicsivel is volt több tech-demo-nál, olyat tett le az asztalra világalkotás,látvány tekintetében ami elismerést érdemel.A csapat első AAA címe volt, hatalmas potenciál van a csapatban és biztos tanultak a hibáikból.A második AAA játékuk szerintem nagyot fog ütni.
2.
2.
Chullent
Kár, hogy nem az Order folytatása lesz. Nekem nagyon is bejött a cím ahhoz képest, hogy mennyien lehordták.
1.
1.
Instict99
Remélem hogy egy AAA játék lessz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...