Hamarosan bemutatkozik a Ready at Dawn új játéka

A GameStop egy ideje már kiadó teendőket is végez, az áruház felel majd a The Order: 1886 és a God of War: Ghosts of Sparta fejlesztőjének új játékáért is, amelyről a jövő héten rántják le a leplet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Az Order nem akart open world lenni, hanem "csak" full oldscool story game. Ez egy stílus, erre is van igény. Persze mára már csak szűk réteg kedveli ezt. Nálam rendben volt a játék, pörgős volt és abszolút nem unalmas. Egyedül a Craftolást hiányoltam belőle. Magunk álltal variálható, fejleszthető fegyók... Bíztam/bízok benne, h lesz 2. rész. Abban már a Story is kicsúcsosodna mert az első részben felvezetés megvolt, a folytatásba jöhetnének a vámpírok.
#10
#7: A pályadesign pont nem volt a helyén, egy cső volt, elvétve fedezékekkel és néha akadályokkal. Na, az UC4-nél például tényleg a helyén van (tudom nem tűnik fairnek, de mind kettő tps, ugyanazon a hardveren fut és az is van kb ilyen szép).
#9
Szerintem kollabolniuk kéne valakikkel. Ha ilyen grafikát, részletesség és atmoszférát ráhúznának egy teszem azt gears játékmechanikára és pályadesignra, az ütne.
#7
Hat meg egy ordert csak akkor akarnek, ha azt teljesen atcsinaljak. Nem akarok 5 oras gameplayt, felmillio cutscene-t, es azt a bizonyos csovet, amiben a jatek alatt haladunk es szelesithetnek. Volt az Orderben potencial, a szereplok nagyon tetszettek, a fegyverek jok voltak, es a palyadizajn is a helyen volt. Ha ezeken javitanak, meg akar egy jo jatekot is kaphatunk.
#5
YanezModerátor
Bizakodva várom! Remélem valami tps lesz.
#4
Kíváncsian várom mi lesz, és hogy milyen formában jelenik meg (multiplatform lesz-e). A GOD király játék volt, a Order egy tech-demo, de annak jó, játéknak annyira nem. Mindenesetre nem egy rossz cég, vagyis egy próbát megér, lássuk mivel rukkolnak elő.
#3
Jó hülye a sony hogy "levette róluk a kezét".Az Order ha csak kicsivel is volt több tech-demo-nál, olyat tett le az asztalra világalkotás,látvány tekintetében ami elismerést érdemel.A csapat első AAA címe volt, hatalmas potenciál van a csapatban és biztos tanultak a hibáikból.A második AAA játékuk szerintem nagyot fog ütni.
#2
Kár, hogy nem az Order folytatása lesz. Nekem nagyon is bejött a cím ahhoz képest, hogy mennyien lehordták.
#1
Remélem hogy egy AAA játék lessz...