Mirror’s Edge: Catalyst - ilyen lesz a harc

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 28.
  • Videó
Link másolása
Noha a harc nem tartozott az előd erősségei közé, a DICE megígérte, hogy a Mirror’s Edge: Catalyst esetében ez meg fog változni. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó mutatja be a játék csetepatéit.

Még egy ötvenkilós leányzó is képes lepofozni a K-Sec állig felfegyverzett katonáit, ehhez mindössze akrobatikus mozgásra van szükség, illetve az ellenség pozíciójának ismerete sem árthat. A megfelelő időzítésen múlik minden, nem szabad hagyni, hogy Faith a célkeresztbe kerüljön: lerohanunk és odaütünk, ahova kell.

A június 7-én megjelenő Mirror’s Edge: Catalyst harcrendszerébe az alábbi videó ad betekintést:

 

21.
21.
kopic
Egyebkent milyen korosztályt céloznak meg ezzel az árkád ganeval ?! A 10 eveseket ?
20.
20.
A Pulyka
#19: Nalam az a helyzet, hogy meg az elsot sem jatszottam, de mindenkepp potolni akarom, mert arrol eleg jokat hallottam.
19.
19.
Gabesz202
A sterilitás az első részben is benne volt ez az egyik különlegessége a játéknak. Az útvonal segítséget pedig ki lehet kapcsolni teljesen, ne legyen semmi segitség a pályán. Alapból így kezdtem neki a bétának is. Egy teljesen külön játéknak kell felfogni ( már amennyire lehet) és úgy nem lesz rossz. Az első rész közelébe sem ér sajnos......
18.
18.
A Pulyka
Ha mas nem is, majd a neve eladja. Az ellenfel fegyverrel a kezeben varja hogy lecsapjak, hiaba is lonek rank, elnyeljuk a skulot, futunk egy voros giliszta utan, ami mutatja az utat, nehogy egy pillanatig is gondolkodjunk merre kell menni. Az meg mar csak hab a tortan, hogy valami nagyon sterilnek nez ki az egesz. Ebbol nem lesz vetel.
17.
17.
_NMI_
Atyaúristen mi ez a kalap szar?!?! Ezt egy teljes árú játék lesz? Nem gondolhatják komolyan...

Egyébként észrevette valaki, hogy 4:20-nál mikor leugrik, akkor HÁTRAFELÉ bukfencezik? Előrefelé ugrik, majd a levegőben fordul (már ez érdekes...), kicsit még előre is zuhan a fordulás után (nevezzük mondjuk lendületnek), lehet látni, majd jön a hátrafelé (!!!) bukfenc.
Nem vagyok járatos a parkourban, de ez valami rettenetes...
15.
15.
Gabesz202
Van pár dolog benne( harc, ai, sablon fejlődés, küldetések..Assassin's koppintás egy picit, de várjuk ki a végét....Nem tudom miért nem lehetett folytatni az első részt, adott volt a lehetőség.
14.
14.
delphijos
#10: Én sem vagyo a híve lehúzni valamit megjelenés elött, de ez szebb már nem lesz. Konkrétan az előző rész szebb volt az előző gen-en. Nem csak a kihívás hiánya szerintem amit tényként lehet kezelni.
13.
13.
kopic
12.
12.
Rakottkrumpli
#10: Nem csak egy videóból vonunk le következtetéseket. A béta rettenetesen sz@r volt... Igénytelen összehányt valami ez a játék. Az meg nem érv, hogy csak béta, majd kijavítják a véglegesig, mert ahhoz konkrétan újra kellene kezdeni, hogy ki lehessen javítani. Sehol nincs az elsőhöz képest. Ekkora visszalépést rebootban még nem láttam... és még nagy pofával mondogatták a bejelentéskor, hogy azért lesz reboot, hogy a sok kihagyott lehetőséget bele tudják rakni... hát... ez a játék maga egy kihagyott lehetőség...

A szipiszupi verekedésről meg kb annyit, hogy kb 2 gombot kell nyomkodni hozzá... Egy vajas kenyér megkenésében is több kihívás van...
11.
11.
jolvokq
én is ki próbáltam a bétát de az elöző részhez képes nem a legjobb
10.
10.
Yanez
Az előző része után nem gondoltam volna, hogy ekkora visszalépés lesz a következő, ami elvileg az eredeti újragondolt változata. Persze egy videó után még korai következtetéseket levonni, de vannak alapdolgok, amelyeket már tényekként lehet elkönyvelni. A fenti videó alapján pedig, ez a kihívás teljes hiánya. Úgy néz ki már a platformer részek sem jelentenek nagyobb nehézséget, de ahogyan az ellenség sorbanállva várja a pofonokat, kész cirkusz. Eddig hihetetlenül ígénytelennek néz ki az egész, ergo úgy fest, ha játszottál az előzővel, akkor játszottál ezzel is. Csak persze az előző tán jobb volt! Megvásárlást illető döntéseket hozni, szigorúan a tesztek után!
7.
7.
szofi87
#5: az csak egy dolog, de hogy ugyanazt a 3 fajta támadást csinálja végig. a video végére már nekem volt kínos...
5.
5.
delphijos
Ja és 4 ember, szépen kivárja a sorát a verésnél. Mint egy hálivúdi paródia.
4.
4.
delphijos
Egyet kell értenem. Tényleg nem vagyok grafikabuzi, de ez ronda. Ahhoz képest meg hogy mennyire steril, meg még bosszantóbb.
2.
2.
McDuff
Miért nem hal meg?hát szarrá lövik.
1.
1.
Trapyd
Nagyon állat dinamikus a mozgás benne. Kár, hogy iszonyat gagyi, ahogy az ellenfelek sorszámmal a kezükben várják a végzetüket. Marha jól néz ki 0 kihívás mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...