Mégis törölték a Dead Island 2-t?

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Egyik napról a másikra eltűnt a Dead Island 2 steames oldala, így újra megindultak a találgatások, miszerint a Deep Silver lelőtte a projektet. Reméljük, ez csak átmeneti dolog.

A Dead Island 2 fejlesztésével komoly gondok voltak eddig. A címet két éve jelentették be az E3-on, korábban a német Yager Productions dolgozott rajta, de véleménykülönbségek miatt a Deep Silver elvette a projektet a csapattól. Nem sokkal később a stúdió csődbe jutott.

Legutóbb márciusban hallottunk a zombis anyagról, noha akkor kedvező híreket kaptunk. A játék fejlesztése a Sumo Digitalhoz került, akik korábban a Disney Infinity, a LittleBigPlanet, a Forza Horizon 2 munkálataiba segítettek be.

A minap azonban egy NeoGAF-felhasználó szúrta ki, hogy a Dead Island 2 steames adatlapja váratlanul eltűnt, és azóta sem cserélték le újra. Ismerve a játék zavaros előéletét, nem lepődnénk meg, ha kiderül, hogy a Deep Silver elkaszálta a projektet, de ezt még nem erősítették meg. A Steam adatbázisában továbbra is megtalálható az anyag.

Bízzunk benne, hogy a dolog csupán átmeneti és hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk!

11.
11.
sebtapasz
Nem to..én sajnáltam volna ha elkaszálják...sz.tem a DL azon kívűl,h. Zombiek vannak benne teljesem más ferling mint a D I. A DL egy ugrabugra parkour, ami nekem személyszerint nagyon nem jön be...a DI szerintem ezerszer jobb,ha grafikailag messze is van tőle...
10.
10.
crytek
Update: Deep Silver has issued the following statement regarding the removal of Dead Island 2 from Steam:

"Dead Island 2 is in development with Sumo Digital. Once we have new details to share, we will do so."
9.
9.
KeXxX
#1: És igazam is van, nem? :D Még jó, hogy a DI készült el hamarabb és nem a DL.
8.
8.
Drazhar
Nem kár érte. Egy Dying Light után meg pláne nincs már ezen mit skálázni.
Ami volt gameplay belőle az ma 5$-t nem érne, borzalmasan elavult és fapados.
7.
7.
crytek
#6: Úgy se fogják veszni hagyni. Kb olyan lesz mint a Prey 2...
6.
6.
Binder
#4: A DL??? Fényéveket ver a Dead Islandra...ne viccelj...a DyingLight után minden szar...felesleges is lett volna erőlködni a DI2-vel...nemcsodálom hogy végül lelőtték...
5.
5.
Hab
#4: Dying Light van legalább ugyanolyan élvezetes co-op-ban mint Dead Island. Egyedül egyiket se játszanám.
DL-ben is van bőven hülyeség, sőt még a túl gyorsan romló fegyverek is megmaradtak, ráadásul csak párszor lehet megjavítani őket. Nem jó dolog hogy a sztoriban egy karakter van és mindeki ezt a figurát játssza. Skill tree átgondolatlanul lett összerakva.
Hangulat és játék menet viszont kíválló, és az ugrabugra sokat lendít a játékon.
4.
4.
crytek
#3: Embere válogatja Dead Islandot bármikor előszedem játszok vele egyedül is és 2 haverommal coopba is leküldtük mindkettőt.
Ez a agyonhájpolt dájing lájtot warezra sem méltatom. Majd 5$ alatt jó lesz steam-re mutatóba .

Ha nem megy nekik akkor adják el a jogokat azt kész tuti egyből lenne rá vevő.
3.
3.
hadzsime
Nem kár érte. Az első rész még annak idején rohadt jó volt coopban, de a Dying Light mérföldekkel jobb.

Ráadásul ha jól emlékszem egy videóban a fejlesztők azt mondták, hogy semmi történet / főszál / cél nem lesz benne, csak egy random hentelde lesz az egész... kiegészítve olyan érdekfeszítő feladatokkal mint "Hozzál Johnnak 3 kanna benzint! 0/3".
......és valaki ezért a briliáns ötletért még fizetést is kapott.
2.
2.
godach
#1: Így igaz. A Dying Light után pótoltam a Riptide-t. Persze tisztában voltam a pár év különbséggel, de még így is kínszenvedés volt a DL után. Bár szívesen kaszaboltam volna a helyszín miatt, inkább Jöjjön a DL2 San Fransisco majd a Dying Light World ;)
1.
1.
A Dying Light nagyon magasra tette a lécet, a DI2 gameplay alapján pedig nem sok mindent adott az első részhez és mint itt valaki írta, a Dead Island indie címnek tűnik a Dying Light mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...