Resident Evil 5 - júniusban jön az új konzolokra

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom februárban jelentette be, hogy PS4-re és Xbox One-ra is elhozza a korábbi Resident Evilöket. Az Xbox Store tanúsága szerint az ötödik rész június végén érkezik egy picit feljavított grafikával.

Február óta tudjuk, hogy a Capcom az új konzolokra is kiadja a Resident Evil negyedik, ötödik és hatodik részét - fordított sorrendben. Márciusban kaptuk meg a Resident Evil 6-ot, s most a középső epizód következik, amely így fest majd:

Egészen pontosan június 28-án 19,99 eurós áron, legalábbis az Xbox Store ezt a dátumot lőtte be. Az új verzió tartalmazza az összes DLC-t (Lost in Nightmares, Desperate Escape, Versus mód, No Mercy, extra kosztümök), ráadásul 1080p-ben fut megnövelt framerate mellett.

Kapunk némi újdonságot is: ez a The Mercenaries United mód, amely a két közkedvelt mókát, a The Mercenariest és a The Mercenaries Reuniont foglalja magában.

A Resident Evil 4 várhatóan késő ősszel debütál az új platformokon.

15.
15.
NathanDrake
Zerotól egészen az 5ig részig volt jó! 6. rész számomra gyenge volt egyedül a Leon kampánya volt elfogadható. Chris se volt rossz coopba de azt nem mondanám Resident Evilnek. Ha minden igaz bejelentik a 7.részt az E3on remélem olyan lesz mint a 2.rész mert az mai napig verhetetlen
14.
14.
Don Mattrick dr Phil Spencer
A Resident 5 részét rengetegszer játszottam és néha újra meg újra előveszem, ha megszűnne a multi támogatása akkor lehet megvenném.
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Szerintem összekeversz valakivel, mert én ilyent nem mondtam.
12.
12.
Tokodboy
#8: Ez nem ronda es unalmas mint az Uncharted4?????!!!!!
10.
10.
Yanez
#7: Ugy van! A RE4+RE5 egy 20-asert tokeletes lett volna! Arra meg en is beruhaznek.
9.
9.
strike19
Én a Resident Evil 4-et jobban várom.Mondjuk az 5 se érdemeltne még újra kiadást.
8.
8.
PaprikaJancsi
Utálom a Capcom-t, a játékait sem kedvelem túlságosan. De ezt a játékot megfogom venni, mert szép emlékek fűződnek hozzá, és jó lenne újra végigvinni.
7.
7.
Don Mattrick dr Phil Spencer
20 EURO? azért hozzácsaphatnának még egy részt.
6.
6.
Jó cucc ez, én ResEvil fanként behúzom ezt is, bőven megéri ismét belemerülni :)
3.
3.
dcba
Szep, vegyek vigyek ezt a kb 7 eves jatekot 20 euroert. Remelem a 4-dik resz teljesen minimalis valtozasokkal kiadott verzioja is majd jo 20 uro lesz. Ja es remelem mind2 30 fpssel megy majd, mert ugye az a filmszeru elmeny es a 60 fps-tol az egesz olyan irrealis es zavaro lesz, nem is tudom minek az. :D
1.
1.
McDuff
Véletlenül se rakjátok pakkba a 3 részt,áhhh nem, őszig még rengeteg munka van a 4. rész portjával, végül is már ötödjére portoljuk, de még mindig nem értünk hozzá...a lónak faszát, már rég kész van az is, csak visszatartják hogy addig ez fogyjon. Mert új motort nem fog kapni ebben a fél évben, az 100 %!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...