A World of Tankset is utolérte a fociőrület

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A foci-EB apropóján alkalmi játékmódot kap a World of Tanks, amiben harckocsikkal kell vérre menő futballmérkőzéseket vívnunk. Természetesen bajnokság is lesz, ahol a legjobb négy csapatot jutalmazzák majd.

Most, hogy kiderült, milyen kerettel méreti meg magát Magyarország a foci-EB-n, ideje, hogy a World of Tanks-rajongók is összerakják a maguk csapatát, június 10-én ugyanis új játékmóddal bővül a játék, amiben harckocsikkal focizhatunk majd.

A Tank Football 2016 esemény egy hónapon át lesz elérhető, és háromfős alakulatok veselkedhetnek egymásnak benne a hétperces mérkőzések során. A cél egyértelmű: minél több gólt lőni az ellenfélnek, méghozzá szó szerint.

A Himmelsdorf Arenában, a Stade Eiffelben és az Old Tankfordon játszódó meccseken a T-62a Sport tankkal küzdhetünk majd, ez az esemény végén aztán kikerül a játékból. Ami megmarad az az élmény és az egy hónap során begyűjtött medálok és emblémák.

Természetesen bajnokság is lesz, amire holnaptól lehet jelentkezni. A négy legjobb csapat egyéves Premium-előfizetést és egy ajándék tankot kap majd.

14.
14.
Nothing
A "bunkerfoci" fogalmát itt akkor szó szerint kell venni, ugye? :D
13.
13.
SLi
#5: De a rocket league nem is ingyenes mint a wot.
6.
6.
mestermagyar
#5: Számoknak nem néztem utánna, de elhiszem. Azért a rocket league minden élvezhetősége ellenére is valami nevetségesen üres volt számomra. Tulajdonképpen amikor toltam legutoljára, 1 pálya, 1 kocsi és mindkettőre egy halom skin volt. Nem vettem észre akkora batári különbséget hogy annál többnek tekintsem ezeket a szinte csak dekorelemeket, ezt valaha ingyen és ezerszámra eljátszották trackmanias modokban.
5.
5.
ArrowCross
#4: Szerintem a rocket league örülne ha csak fele annyi aktív játékosa lenne mint a wot-nak. :D
4.
4.
mestermagyar
#3: Az hogy előbb jelent meg, még nem jelenti azt hogy nem akar játékosbázist a rocket league köréből.
3.
3.
_NMI_
#2: Nem is tudtál volna ennél nagyobb hülyeséget írni. Ez az esemény már tavalyelőtt, 2014-ben (!!) is bent volt a Wot-ban egy évvel a Rocket League megjelenése előtt.

Miről beszélsz akkor?
2.
2.
mestermagyar
A cél egyértelműen: el tudják e csórni a rocket league játékoskörét.

Figyeljétek majd meg hogy kiadnak egy ilyen címet ha az esemény sikernek örvend.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...