Jövő héten folytatódik a Minecraft: Story Mode

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale még márciusban jelentette be, hogy folytatja a Minecraft: Story Mode-ot - igaz, rendhagyó módon. Új évad helyett egyszerűen csak hozzácsap három újabb epizódot az eddigiekhez.

A bejelentést pedig ma újabb fejlemények követték, kiderült, hogy a hatodik rész, az A Portal to Mystery június 7-én rajtol el. Jesse és bandája ezúttal egy rejtélyes kastélyban találja magát, méghozzá egy cseppet sem barátságos környéken, még szerencse, hogy hat "Minecraft-celeb" is szerepet kapott a folytatásban, akik minden bizonnyal a segítségükre lesznek.

Megmondom őszintén, nem vagyok túl jártas a Minecraftben, így Stampy Cat (Joseph Garrett), Stacy Plays (Stacy Hinojosa), DanTDM (Dan Middleton), LDShadowLady (Lizzie Dwyer) és CaptainSparklez (Jordan Maron) neve sem mond sokat nekem, de az legalább világossá vált, hogy mi szükség volt a három extra epizódra.

Merthogy lesz még egy hetedik és egy nyolcadik rész is, ezek egyenként 5 dollárba kerülnek, míg a háromrészes Adventure Pass 15 dolcsi. A bökkenő: az Episode 1-re mindenképpen szükséged lesz ahhoz, hogy hozzáférhess a celebes folytatáshoz.

1.
1.
north
hehe DanTDM xD
kíváncsi leszek hogy hozzák őket be a storyba :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...