Kiadót alapított a Techland is

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 3.
  • Biznisz
Link másolása
A Dead Island és a Dying Light fejlesztője játékkiadásba vágta a fejszéjét. A lengyel cég azt tervezi, hogy minden évben két nagy multiplatform és négy digitális címet ad ki. Hamarosan fény derül az első játékukra is.

Immáron kiadói teendőket is magára vállal a Techland. A lengyel cég közleményében olvasható, hogy minden évben két nagyobb multiplatform címmel és két kisebb digitális alkotással lepik meg a nagyérdeműt. Természetesen a játékfejlesztéssel sem hagynak fel.

A lengyelek már feltérképezték a piaci lehetőségeket, és hamarosan bejelentik az első olyan játékot, amely felett már ők bábáskodnak Techland Publishing néven. Fejlesztőként az elmúlt években több nagyobb kiadóval is dolgoztak a srácok, így első kézből tapasztalták meg, hogy mi a hatékony együttműködés titka.

A cég rugalmas és nyitott kiadói filozófiában hisz, miközben tiszteletben tartja a játékosok igényeit is. Az ígéretek szerint a Techland ösztönözni és anyagilag támogatni fogja a fejlesztőket, portfóliójába "merész, szokatlan és szórakoztató" produktumok kerülnek be.

2.
2.
Ez jo hir, sok sikert nekik! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...