LawBreakers - hamarosan indul a zárt alfateszt

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 3.
  • Korai verzió
Link másolása
Cliff Bleszinski csapata bejelentette, hogy még ebben a hónapban kezdetét veszi a LawBreakers zárt alfatesztje és egész nyáron tart majd. Most sem késő rá regisztrálni, bár nem garantált a bejutás.

A Boss Key bejelentette, hogy a június közepén indul a LawBreakers zárt alfatesztje. A kezdés pontos időpontja és a kliens tartalma még nem ismert - annyi biztos, hogy az idei E3-on még többet hallunk a shooterről a PC Gaming Show keretében.

Az alfatesztre itt tudtok regisztrálni. Sajnos nem garantált a bejutás, de tekintve, hogy a próba egész nyáron tart, és szakaszosan hívják be a játékosokat, egész jó eséllyel indulhattok.

Nem kell az E3-ig várnunk az új látnivalókra, hiszen június 6-tól több Twitch-streamer is közvetíteni fogja a LawBreakers korai alfaverzióját, azon belül is az Overcharge módot a Grandview térképen.

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem lesz free-to-play cím Cliff Bleszinski új játéka, amely PC-re érkezik, de ha a csapat megfelelő partnert talál, akkor a konzolokra is elkészül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...