E3 2016: Csak óvatosan a Ubisoft-bemutatókkal!

A nap leggonoszabb tartalma következik. Egy negyedórás videót nézhettek meg, amiben az elmúlt pár év Ubisoft-játékait fektetik a kínpadra: milyenek voltak a promózásra szánt gameplay demóik, és hogyan festettek valójában?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#75
#40: "Aki meg játszott mostanában PC-n, az pontosan tudja, hogy a low és ultra között már alig van különbség. "

Te jó isten.. Igen van ilyen játék, pl Fallout 4 ahol lényegében hiába állítassz bármit is a konzol szintjén marad, de azért ez nem jellemző. Te nem sokat játszol high end PCn...
#72
Fasza kis videó, ezek közül Far Cry 3-mal nyomtam csak, és az elég szép volt, főleg annál a jó kis "insane" jelenetnél, még szebb is volt a kiadott játék.
#71
#64: Most komolyan, ne már. Mond hogy nem StarWarsFanni-val neveltek közösen egy egyszarvút.
#70
Szerintem sem szép dolog amit a Ubisoft csinál (nem csak ők egyébként), de ha a vásárló bedől neki akkor vessen magára. Még csak nem is kell várni a megjelenés utánig, hogy lásd milyen a játék. Elég megnézni pár anyagot pár héttel vagy hónappal a megjelenés előtt, akkor már a végleges verziót mutogatják és nem a felturbózott E3-as anyagot. A Watch Dogsnál is már 1 évvel a megjelenés előtt lehetett látni, hogy nem lesz olyan mint amikor először bemutatták. Szóval senki ne mondja nekem, hogy úgy vette meg a játékot, hogy az első bemutató látványára számított, mert aki nem látta a megjelenést megelőző 1 évben, hogy milyen lett, az barlangban élt.
#66
#65: A tudatos vásárlás az elsősorban a fogyasztó felelőssége, a fogyasztóvédelem más lapra tartozik.
#63
#61: A fogyasztó a pénzével szavaz. Tehát ha nem a meghirdetett terméket adják ki végül és ez neked nem tetszik, akkor nem vásárolod meg és így megbünteted a szemétségéért a kiadót. Ha sikerülne tudatosabban fogyasztani, akkor pl. az Ubisoft sem engedhetné meg magának azt, ami a fenti videóban szerepel, mert különben koldusbotra jutna. Ennyi lett volna a mondandóm lényege.
#60
#47: De pont ez a lényeg. Oké, hogy neked nincs gondod a játékokkal. Lehetnek így is szépek, jók. Csak olyannak mutatják be ami a véglegesbe nem kerül bele. Ezt pedig nem szabad elfogadni, mert néha elég durva különbségek vannak.
#59
Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik nem tudnak várni 1-2 hetet megjelenést követően a vásárlással. Addigra már minden információt megtalálhatsz az adott játékkal kapcsolatban (cikkek, gameplay videók, bármi), ami alapján el tudod dönteni, hogy költesz rá pénzt vagy sem. És igen, össze is tudod vetni a beharangozó anyagokkal a tényleges, végső terméket és eldöntheted, hogy kell-e butítva is vagy sem. Nem tetszik, hogy "átvernek"? Hát ha segghülye vagy, akkor át is fognak verni, de csak magadra lehetsz mérges.
#58
#36: Te mar watchdogs 2 vel jatszol maxon? Ugy latom idoutazo is vagy nem csak mindenkit belovo uber pro high++ player :Dddd
#57
#52: :D:D