E3 2016: Sunset Overdrive - jöhet a PC-s verzió?

Egy megbízható iparági bennfentes szerint a Microsoft azt tervezi, hogy PC-re is kihozza a Sunset Overdrive-ot. A bejelentésre már a jövő heti E3-on sor kerülhet, nem lennénk meglepve, ha csak Windows 10-en futna.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#31
Nekem ebben a genben ez volt a legszórakoztatóbb game. Pörgős, vicces és olyan mint egy JÁTÉK. Nem vesz komolyan semmit, az egész 1 nagy paródia (már ha tudod értelmezni). Singlebe beleraktam DLC -kel együtt 60 vagy 70 órát, és a multijával is szívesen játszottam még hónapokra rá is.
#30
#29: De közben azt is vedd számitásba hogy lehet seggeszkit provokálom. Lehet nem mindig gondolom komolyan, bár ennél a játéknál igen, nekem ez eléggé együgyü.
#29
Törölt felhasználó
#28: Amúgy a te kommented mennyivel jobb? Ugyanolyan semmitmondó piszkítás ez is, simán elmehetnél trollnak te is. Jé, ez rímelt :D

"Hurrá de örülök. Ki se fogom próbálni, de azért tök jó."
#28
#27: Ide piszkított megint. Kicsit bepörgött az Xcom-os hír hallatán. Hónapok óta álmodozik róla csak nem volt hozzá gépe. Kap most tőlünk egy apró kis csontot rágcsálni.
#27
#26: Jaa akkor jól sejtettem :D Érződik a troll szaga.
#26
#24: Dehogynem, most valamiért elég sokáig húzza. Kicsit még véreztetik.
#25
Törölt felhasználó
#10: Persze 12-ért, hol? :-D
#24
Lel, inkább nem kell ilyen kompromisszumok mellett, Steamre ha jön akkor rendben is van. BTW miért a Haloval pedálozik mindenki? Az első rész jó volt, de a többi már nem annyira.

Kis OFF: Ez nem az a kis csitri aki a konkurens oldalon is osztja az észt de legalább 10x bannolva lett?:D
#23
Hurrá de örülök. Ki se fogom próbálni, de azért tök jó.
#22
Őszintén nem játszottam még a Halo 5-tel, de az összes részével igen, mind megvan eredetiben 360-ra (kivéve a 2). Nos a kritikák és már a videók alapján is leszűrhető volt, hogy ez a rész más lett, mint a többi, ezt alább néhány komment is bizonyítja. Kiegészíteném magam azzal, hogy az összes rész(!) közül ez a leggyengébb, még a 4-nél is. Aki távolabb lép saját magától, ezt maga is beláthatja sztem.
#21
#20: Nezd ha 9 eves vagy (amit valoszinunek tartok) es a Halo 5 az elso jatekod, akkor valoban egyedulallo,.
#19
#18: Nem láttad micsoda frissítést kap a store? elélveznél
#18
Újabb fosStore cím juhéjjáá ha nem.....
#17
#16: Szerintem nem volt gond vele, de ezt megértem.
#16
#11: Halo 5-vel egyetlen nagyon nagy baj volt, h ha az embernek nem volt hozza barati kore, egyedul egy total semmilyen kis lovolde volt. Azt a jatekot nagyon coopra talaltak ki. De mondjuk a grafika az nagyon ott volt, tudna a box, ha valoban foglalkoznanak vele.
#15
#14: Hogy elmondhassa, h az UC4 a legjobb es, h volt egy 400 ezres gepe es inkabb eladta vett 2 elite controllert es most vidaman tolja az UC4-t es a Bloodborne-t a 2 xboxos elite controllerrel PS-en.
#13
#12: Szívemből szóltál.