A Facebookra is streamelhetünk Blizzard-játékokat

A Blizzard és a Facebook partnerséget kötött, így hamarosan a facebookos profilunkkal is beléphetünk a Blizzard játékaiba, és a Twitch és a YouTube mellett már közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk gameplayt.

A jövő hónaptól már nemcsak a Twitchre és a YouTube-ra streamelhetjük a Blizzard játékait, hanem a Facebookra is, elvégre a két cég nemrégiben lepacsizott egymással. Ezen kívül az Overwatch, a Hearthstone, a Starcraft, a Diablo, a Heroes of the Storm és a World of Warcraft játékosai immáron a Facebook-hozzáférésükkel is beléphetnek a Battle.netbe.

A Blizzard tehát "megnyitja az utat az új közösségi funkciók felé". A közelgő Go Live fícsörrel például a barátaink a facebookos idővonalunkon keresztül nézhetik játékközvetítéseinket, követhetik és megbeszélhetik a látottakat, és feliratkozhatnak a streameinkre, így első kézből értesülnek az új adásokról is.

Ez azt jelenti, hogy a jövőben nem kell külön programot telepíteni ahhoz, hogy az ismerőseink láthassák az aktivitásunkat a Blizzard játékaiban, elég csupán belépniük a Facebookra. A fejlesztőóriás a jövőben nagyon megnyomja majd a facebookos jelenlétét: hamarosan több nagyobb bajnokságot is élőben követhetünk a közösségi oldalon keresztül.

23 komment - szólj hozzá!