A Facebookra is streamelhetünk Blizzard-játékokat

A Blizzard és a Facebook partnerséget kötött, így hamarosan a facebookos profilunkkal is beléphetünk a Blizzard játékaiba, és a Twitch és a YouTube mellett már közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk gameplayt.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#23
Egyébként akik utálják a facebook-ot azok pont azokból kerülnek ki akik sose mernék felvállalni az arcukat. Nyilván azért mert az olyan lehet.
#22
#9: "Arra viszont ide a rozsdás bökőt, hogy ha valahol tényleg úgy kellene regisztrálni, (megint csak egy igényesebb pókeroldal feltételeit tudom felhozni), hogy Szem Ig+Fénykép ahogy tartod a kezedben, tuti nem lenne ennyi megmondó és hazug ember."

A "keménykedés" mértéke is rögtön alább hagyna ha lenne néhány fotó egyesekről :D amugy hatalmas lájk
#21
#17: Akar téged ellenőrizni a fene. Nem arra gondoltam, hogy nyilvános legyen, de arra hogy a staff szűrhesse a férgesét, (mert ugye ip után, már nem lehetséges) arra igen is bevezetném.
#19
Nem egészen értem a hozzászólásokat. A hír arról szól, hogy a facebookal összekapcsolva a battle.net hozzáférésünket a blizzard játékainkat a facebookra lehet majd streamelni közvetlenül. Ha nem használsz facebookot akkor mi van? Nyilván akkor nincs igényed ilyen szolgáltatásra és így nem is fogod használni.

Azt meg megint nem értem, hogy miért gondolja bárki, hogy ez jó lesz majd bármilyen azonosításra, esetleg a névtelen trollok visszakövetésére. Facebook és battle.net accountot is az csinál amit akar, nem kell hozzá, személyigazolvány, ujjlenyomat, retina azonosító :D

Senkinek nem kell aggódnia, aki eddig nem használt facebookot az egyszerűen vállat von és kész.
#18
Valódi névvel regelni? Ejj, mekkora ostobaság lenne. A gk azonnal elvesztené az összes kommentelőjét, aki a munkahelyéről lép be.
#17
#9: Mi a * akarsz ellenőrizgetni bárkit is? Ha tanulságosat mondott, akkor lehet egy 10 éves cigánygyerek mátészalkáról, nem változtat semmin. Ha meg annyit, hogy "első kapjátokbe", akkor lehet a vatikáni pápa, szintén kit érdekel.
#15
#13: Azt az emal címed alapján, ajánlotta fel, új email címmel, esély nincs erre nekem is van egy fake Facebook profilom nekem nem ajánlott felsemmit, semmi érdemleges infót nem lehet megtudni. Mellesleg én az első saját FB profilomat is fiktív névvel regésztráltám kb 5 év után egyszer nem bírtam belépni mert a FB jelzett hogy fiktív nevet használok változtassam meg, most ide újra beírhatok egy kitalált nevet. Szóval aki az anonimitását védi, nincs veszélyben.
#14
Törölt felhasználó
A Battle.net-nek kb durvabb a biztonsaga, mint a bankomnak, erre be lehet majd jelentkezni faszbukkal? Ez elegge visszas nekem. A Blizzard support raadasul letezik, mig faszbuknal nincs semmi ilyesmi. Higul mar a Blizzard is sajna...
#11
Nemtudom mit fosnak annyira az emberek a facebooktól. Nem kell magadról több adatot megosztani mint itt. Nem kell minden szart megosztani magadról, meg minden felkérést elfogadni, oszt nincs ott gond.
#9
#8: Nekem a Face még mindig biztonságosabbnak tűnik, mint pl itt a GK. Illetve, helyesbíteném magam... ellenőrizhetőbbnek.
Na most, hogy ez az én tudatlanságomnak, vagy a többi oldal trehányságának tudható e be, azt már nem merem biztosra venni.
Arra viszont ide a rozsdás bökőt, hogy ha valahol tényleg úgy kellene regisztrálni, (megint csak egy igényesebb pókeroldal feltételeit tudom felhozni), hogy Szem Ig+Fénykép ahogy tartod a kezedben, tuti nem lenne ennyi megmondó és hazug ember.
Ezt a nagy félelmet sem értem. Persze részben tisztában vagyok vele, miért is jó az anonimitás, de titkolni valóm sincs.
A Face-ra visszatérve meg azt mondom, nekem sem a szívem csücske, de kapcsolattartásra, csoportok/közösségek ápolására tökéletesen megfelel. Végül is az atommag hasadást is lehet így is- Úgy is...
Csak az egyikből bomba lesz, a másikból meg "tiszta" energia. A lényeg, hogy tudni kell, mit mire célszerű használni. :)
#7
#4: Amúgy meg nem kell folyton ott lógnod, ha nem közvetíted az életed, akkor nincs is mit monitorozni.

A másik oldal meg, hogy mivel ott is annyi kamu regisztrációt lehet csinálni, amit nem szégyell ( szerintem nem volt hülyeség amit a G akart az elején, hogy csak valódi névvel lehet regisztrálni ) majdnem mindegy,
#5
#4: Olvasd el még egyszer mit írtam. A lényeg, nem a facebook, hanem, hogy végre mindenki felelősséget vállaljon a szavaiért.
Sokszor, egy-egy ilyen oldalon úgy érzem magam mint valami AC játékban Ezio szüleinek akasztásánál. Ha én lennék a hóhér és bíra is egyben, egy idő után semlegessé válna a tömeg közül ordibáló, igaz szó is.
Hisz hozzá lennék szokva, hogy a tömeg szava csak nagy és zajos, de nem biztos hogy igaz is.
Itt is ez van. Mindenki mond, mindenfélét, aztán meg kiderül, hogy csak az idejét elbaszni jött ide, és tökre nem érdekli sem a téma, sem a válasz értéke, csupán a mennyisége.